Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Επέστρεψε στις νίκες


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 (25-17,25-15, 19-25, 25-17) του Φοίνικα Σύρου στο πρώτο φιλικό από τα δύο που θα γίνουν στο κλειστό της Γλυφάδας. Η ομάδα των «πρασίνων», που αγωνίστηκε δίχως τους Αγκάμεζ και Έρπ, έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα ικανοποιώντας τον Αλέκο Λεώνη.

Στο πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός ξεμούδιασε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και παρά το γεγονός ότι οι Αγκάμζε και Έρπ ήταν στις εξέδρες δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει των νεοφώτιστων.
Ο Αλέκος Λεώνης στο πρώτο από τα δύο φιλικά της Γλυφάδας ξεκίνησε με τους Αντράε, Λάππα, Ντονά, Πανταλέων, Γκέριτς, Ντεπέστελε και λίμπερο το Γιώργο Στεφάνου.
Σε γενικές γραμμές οι «πράσινοι» είχαν σταθερή απόδοση κυρίως στα δυο πρώτα σετ ενώ στη συνέχεια ο Θεσσαλονικιός προπονητής έκανε αλλαγές χρησιμοποιώντας τους Ανδρεάδη, Ψάρρα και Κυριαζή, δίνοντας παράλληλα ανάσες στους υπόλοιπους παίκτες.
Μετά από τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αλέκος Λεώνης τόνισε «Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να βλέπουμε διάφορα σχήματα και να σχηματίζουμε άποψη. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστήμενος από τους παίκτες και την απόδοσή μας. Έχουμε δώσει πολλά φιλικά και αυτό είναι ένα θετικό σημείο για εμάς. Από εκεί και πέρα θα πάμε στην Πάτρα για το τουρνουά και από εκεί και πέρα από την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνουμε σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς».
Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Έλληνας αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Κωνσταντίνος Παναγούλιας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λεώνης): Αντράε 16, Ντονάς 12, Γκέριτς 8, Πανταλέων 2, Λάππας 7, Ντεπέστελε 1, Στεφάνου λ. 58%, Κυριαζής 9, Ψάρρας 1, Ανδρεάδης 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: