Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Ηρακλής Liu-Jo 3-1 τον ΠΑΟΚ


Την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πήρε ο Ηρακλής επικρατώντας του συμπολίτη ΠΑΟΚ με 3-1 (25-22, 20-25, 32-30, 25-18) μέσα στο ΕΓ Μίκρας. Στα δύο πρώτα σετ και οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Καλύτερος στις λεπτομέρειες ο Ηρακλής προηγήθηκε με 1-0 αλλά η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 22-24 αλλά οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν σε 24-24 μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι. Τελικά το σετ κατέληξε στα κυανόλευκα χέρια (32-30) αφήνοντας ικανοποιημένους τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες. Το τέταρτο σετ κύλησε πιο εύκολα για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη φτάνοντας έτσι στην νίκη με 3-1σετ.
Την Παρασκευή η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει για τη Λαμία όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε δύο διαδοχικά φιλικά. Την αποστολή στη Λαμία θα ακολουθήσουν κανονικά και ο Αντρέι Κράβαρικ και ο Άλεξ Άχρεμ.
Ηρακλής (Αρσενιάδης): Γκόρτσιανουκ 8, Τίσερ 13, Νίλσον 22, Σμαραγδής 11, Χαραλαμπίδης 10, Κονσταντίνοφ 10, Κουλιέρης (λ-60%), Κονσεισάο 8, Χαριτωνίδης.
ΠΑΟΚ (Δεληκώστας): Κέιρ 19, Μπρούνερ 4, Προύσαλης 1, Γούλφεντεν 6, Μπέργκμαν 8, Αρμενάκης 21, Βλασσακίδης (λ-33%), Ντίνας 4, Αλμαλής , Χατζηηλιάδης.
Αρσενιάδης : «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα , δεν παίξαμε καλά. Σίγουρα οι απουσίες που έχουμε δεν μας βοηθάνε αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Κάναμε αρκετά λάθη και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε αυτό που πρέπει. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να περάσουμε μία φιλοσοφία αλλά ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει. Χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά».
Νίλσον: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος. Κάναμε πολλά αστεία λάθη. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά έτσι ώστε να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στο Σούπερ Καπ. Το πήραμε πέρυσι και φέτος θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: