Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Βραζιλιάνος τεχνικός στο αναπτυξιακό μπιτς βόλεϊ


Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Pablo Cabral Salles (Πάμπλο Καμπράλ Σάλες) στη θέση του προπονητή ανάπτυξης, υπευθύνου για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα μπιτς βόλεϊ στις αντίστοιχες ηλικίες. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός, γεννημένος στο Ρίο ντε Τζανέιρο, θα αποτελέσει επίσημο συνεργάτη του Ομοσπονδιακού προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη στις «μικρές» Εθνικές ομάδες, μέσω του χορηγικού προγράμματος Ανάπτυξης.
O Πάμπλο είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής με σπουδές στο Πανεπιστήμιο «Gama Filho» και αγωνίστηκε ως αθλητής του μπιτς βόλεϊ το διάστημα 1999-2005. Από το 2004 μέχρι το 2006 διετέλεσε βοηθός προπονητή σε Σχολές εκμάθησης μπιτς βόλεϊ και Αθλητικά Κέντρα στο Ρίο. Παράλληλα, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή από το 2003, πλάι στον Μαρσέλο Πένερ, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις ομάδες Άνα Ρίσα / Λαρίσα, Σάντρα Πίρες / Βίρνα, Αγκάθα / Σαϊλίν αλλά και στους αδελφούς Παρά / Γιαν.
Μέχρι και πριν από μερικούς μήνες, ο Πάμπλο, αναλάμβανε προπονητής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης ομάδων του εξωτερικού (Νορβηγία, Αυστρία, Σουηδία, Γερμανία), οι οποίες αγωνίζονται στις διεθνείς διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ της FIVB.

Δεν υπάρχουν σχόλια: