Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Κρίστιανσον : Ικανοποιημένος από την απόδοση


Κρίστιανσον : Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν ο προπονητής του Ηρακλής Άντερς Κρίστιναον , ο οποίος μετά και το τέλος του αγώνα τόνισε: «Η ομάδα πήγε πολύ καλά σε σέρβις και μπλοκ. Με εξαίρεση στο πρώτο σετ που χάσαμε αρκετά σέρβις στα υπόλοιπα σετ κάναμε ελάχιστα λάθη. Παίξαμε όσο χρειάζονταν για να κερδίσουμε. Αυτό που πρέπει είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε τη καλή δουλειά και πάνω από όλα να σεβόμαστε τους αντιπάλους».
Ο Φρέντι Μπρουκς που αγωνίστηκε ως λίμπερο τόνισε: «Η Κηφισιά δεν έπαιξε αυτό που έχει δείξει όλη τη χρονιά. Είχε και κάποιες απουσίες και σίγουρα αυτό επηρέασε την απόδοση της. Από τη πλευρά μας μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά νομίζω ότι δεν νιώσαμε πίεση από την αντίπαλο και έτσι περιοριστήκαμε σε χαμηλά επίπεδα. Σίγουρα όμως το επόμενο παιχνίδι θα είναι μέσα στην Αθήνα θα είναι πιο δύσκολο. Εμείς δεν το κρύβουμε. Ετοιμαζόμαστε για τους ημιτελικούς και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Και το λέω αυτό γιατί για να φθάσουμε στους τελικούς θα πρέπει να περάσουμε πρώτα τον Ολυμπιακό και αυτό δεν είναι εύκολο. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το σετ μέσα στη Γλυφάδα τώρα θα ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία αλλά δεν μένω εκεί γιατί στη συνέχεια χάσαμε βαθμό και στη Κηφισιά και στον Άρη».
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του στη πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία κατέκτησε την 7η θέση. «Παίξαμε με αρκετές απουσίες. Στόχος μας ήταν να έχουμε τους παίκτες αυτούς στα προηγούμενα παιχνίδια που έπρεπε να τα κερδίσουμε. Η χρονιά είναι απόλυτη πετυχημένη για εμάς». Σε ερώτηση για τον αν η ομάδα του διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη ο Αρσενιάδης τόνισε: «Δεν είναι μέσα στους στόχους μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: