Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Φιλική νίκη ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης


Φιλική νίκη με 3-1 σετ (25-17, 27-25, 25-27, 25-23) πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών.
Μοναδικός απών από την πλευρά των «κιτρίνων» ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής, ο οποίος χτύπησε στο χέρι του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, κι έτσι δεν κατάφερε ν΄ αγωνιστεί. Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Οικονομίδης, ξεκίνησε με βασικούς τους Κοβάσεβιτς, Πιπέργια, Μιλιβόγιεβιτς, Πετρέα, Ρουμελιώτη, Κιόση και λίμπερο τον Παπαδημητρίου, ενώ στη συνέχεια έκανε πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον Σωτήρη Σωτηρίου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Βαλκανικό Κύπελλο.
Μετά το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, τόνισε σχετικά: «Θεωρώ ότι για ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί, καθώς είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, αποδίδοντας καλό βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου, ενώ το μόνο σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να τελειώνουμε εμείς τα σετ, όταν έχουμε το προβάδισμα, προσέχοντας τη λεπτομέρεια».
Να σημειωθεί ότι οι «κίτρινοι» θα κάνουν το πρωί της Πέμπτης βάρη και το απόγευμα προπόνηση, ενώ το πρωί της Παρασκευής θ΄ αναχωρήσουν για την Καρδίτσα.
ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης): Κοβάσεβιτς 14 (7 άσους), Μιλιβόγιεβιτς 4 (1 άσος), Πετρέας 4, Ρουμελιώτης 13, Τακουρίδης 1, Κιόσης 2 (2 άσους), Παπαδημητρίου (λ-50%)/ Καραγιάννης (λ-30%), Σαρικείσογλου 6 (2 άσους), Τζελάτης 5 (1 άσος), Πιπέργιας 1(1 άσος), Σωτηρίου 2.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Λινς 4, Παντακίδης 3, Χεϊτάνεν 4, Μποζίδης 2 (1 άσος), Μπρούνερ 8, Ογιανσίβου 21 (2 άσους), Δημητρακόπουλος (λ), Ντίνας 3, Χατζηηλιάδης 5, Ωρολογάς 1 (1 άσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: