Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η παρουσίαση των καρτών διαρκείας της ΕΑΠ Λουξ

Το μεσημέρι της Τρίτης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», η διοίκηση του ΤΑΑ ΕΑΠ λουξ με επικεφαλής τον πρόεδρο Μανόλη Ρογδάκη, σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ, πραγματοποίησαν την παρουσίαση των καρτών διαρκείας της ομάδας βόλεϊ για την περίοδο 2009-10.
Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ Μανόλης Ρογδάκης, ο οποίος είπε: «Πέρσι κάναμε βήματα προς τα πάνω, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και η Πάτρα μας τίμησε και με την παρουσία της εταιρείας Λουξ, η οποία για 3ο χρόνο είναι βασικός χορηγός της ομάδας.
Αυτό που θέλω εγώ να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία, να κάνουμε καλή αρχή και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι σήμερα γίνεται η παρουσίαση των καρτών διαρκείας και η παρουσίαση των χορηγών θα γίνει άλλη εκδήλωση που θα γίνει εντός των ημερών».
Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος ο οποίος τόνισε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον βασικό χορηγό μας, την εταιρεία αναψυκτικών Λουξ των αδερφών Μαρλαφέκα. Είμαστε σε ένα από τα υψηλότερα σκαλοπάτια σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και η οργάνωση του τμήματος μάρκετινγκ, βαδίζει στον ίδιο δρόμο. Αυτό που εύχομαι είναι να είμαστε υγιείς. Πέρσι κάναμε μία υπέρβαση και τερματίσαμε στην 3η θέση. Και φέτος να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να δώσουμε χαρές στους Πατρινούς φιλάθλους που τόσο τις έχουν ανάγκη».
Ακολούθως τοποθετήθηκε ο διευθυντής της ΕΑΠ Λουξ, Ανδρέας Συνοδινός ο οποίος σημείωσε: «Η ομάδα σκαλί – σκαλί ανεβαίνει επίπεδα. Η σημερινή εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ καλύτερη από αυτή που είχαμε στο παρελθόν. Οι επιστήμονες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, θα μας δώσουν την ώθηση για να φύγει η ομάδα από τα στενά όρια της πόλης. Καλούμε τους Πατρινούς φιλάθλους να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να έρθουν στο γήπεδο έχοντας εξασφαλισμένη θέση».
Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός Α. Ζέκοφ ο οποίος υπογράμμισε: «Το πιο σημαντικό για όλα τα μέλη της ομάδας είναι να έχουμε υγεία. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εμάς. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω, ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Στο τέλος μίλησε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, εκ των ιδιοκτήτων της εταιρείας Λουξ και μέλος του τμήματος μάρκετινγκ, όπου δήλωσε: «Πέρα από χορηγός της ομάδας, είμαι και συντονιστής του τμήματος μάρκετινγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΕΑΠ Λουξ έχει φτάσει πολύ ψηλά και έτσι ήταν ανάγκη να δημιουργηθεί ένα τμήμα μάρκετινγκ που θα ασχοληθεί με ορισμένα πράγματα. Μία ομάδα έχει αξία, όταν έχει πολλά εισιτήρια διαρκείας πουλημένα. Σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχουν διάφορα event για τους φιλάθλους. Θέλουμε οι φίλαθλοι να αποδείξουν ότι είναι ΕΑΠ αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας».
Στη συνέχεια ο Γκας Καραγιάννης, μέλος του τμήματος μάρκετινγκ, έκανε την παρουσίαση της κάθε κατηγορίας των εισιτήριων διαρκείας και εξήγησε τις παροχές που θα έχουν οι κάτοχοι της κάθε κατηγορίας.

Οι κατηγορίες που υπάρχουν είναι οι εξής:

GOLD (κοστίζουν 500 ευρώ): Οι παροχές που θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών gold είναι οι εξής: Εξασφαλισμένη θέση σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Συνομοσπονδιών Ευρώπης στις κεντρικές δερμάτινες πολυθρόνες του γηπέδου, Πρόσβαση στο VIP LOUNGE σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, Δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις των μεγάλων δώρων των χορηγών στο τέλος της σεζόν, Έκπτωση για αγορές από το κατάστημα Μπουτίκ ΕΑΠ και πρόσκληση στο επίσημο δείπνο της ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
VIP (κοστίζουν 120 ευρώ): Οι παροχές που θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών Vip είναι οι εξής: Εξασφαλισμένη θέση σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Συνομοσπονδιών Ευρώπης στις θέσεις δεξιά και αριστερά των κατόχων διαρκείας Gold, πρόσβαση στο VIP LOUNGE σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις των μεγάλων δώρων των χορηγών στο τέλος της σεζόν.
SILVER (κοστίζουν 80 ευρώ): Οι παροχές που θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών silver είναι οι εξής: Εξασφαλισμένη θέση σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Συνομοσπονδιών Ευρώπης & στις θέσεις δεξιά και αριστερά των VIP & στην απέναντι κερκίδα, δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις των μεγάλων δώρων των χορηγών στο τέλος της σεζόν.

Τα σημεία πώλησης των καρτών διαρκείας είναι τα εξής : 1. Στο καφέ Αντίκο (Αγ. Νικολάου κ΄ Ρήγα Φεραίου), 2. Στο ασφαλιστικό γραφείο του Χ. Λεβιθόπουλου (πάνω μέρος της Πλ. Γεωργίου) και 3. Στα γραφεία της ΕΑΠ, (Ρ. Φεραίου 94, 1ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: