Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και στο βόλεϊ, αλλά.... φιλική

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του Ρέντη. Οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παιχθεί και τέταρτο σετ, το οποίο κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 25-13.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αντερς Κρίστιανσον, ξεκίνησε με τους Τζούριτς, Καλντέιρα, Σουλτανόπουλο, Ανδρεάδη, Κούναρι, Τίσερ και Στεφάνου (λίμπερο). Στο τρίτο και τέταρτο σετ ως λίμπερο αγωνίστηκε ο Παύλος Κουζούνης, ενώ στο τέταρτο έπαιξαν επίσης οι Κυριαζής και Αγγελόπουλος στη θέση των Κούναρι και Τίσερ αντίστοιχα.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης, χρησιμοποίησε τους Γκιρτζίκη, Τσέργα, Μπέλλο, Καρυπίδη, Εστράντα, Κονσεϊσάο, Κουλίερη (λίμπερο), Θάνο, Δεσίπρη και Πελτέκη (λίμπερο).

«Σαφώς μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο φιλικό. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο καθώς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος μας μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Το μόνο ντεσαβαντάζ είναι ότι το πρωτάθλημα ξεκινά σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες» δήλωσε μετά το ματς ο Δημήτρης Τζούριτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του βραζιλιάνου, Λεονάρντο Καλντέιρα, ο οποίος είπε:

«Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό θα επιτευχθεί όχι μόνο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά παιχνίδια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα συνάντησα στον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Τέλος, ο Σιμόν Τίσερ, στάθηκε στο γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού:

«Μετά από δύο προπονήσεις έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σαφώς και δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Και εγώ αλλά και η ομάδα θέλουμε χρόνο και φυσικά παιχνίδια ώστε να κτίσουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε».

Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-22, (25-13).

Δεν υπάρχουν σχόλια: