Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Προκήρυξη θέσεων περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης προκηρύσσει 3 θέσεις Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών για την περίοδο από 1/10/2009 έως 30/7/2010. Οι Περιοχές που προκηρύσσονται οι θέσεις είναι οι εξής: Μία θέση στην Αττική, μία θέση στη Δυτ. Ελλάδα και μία θέση στην Κρήτη. Κύρια υποχρέωση των προπονητών αυτών θα είναι η ανίχνευση νέων ταλέντων με υψηλές προδιαγραφές με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νέων Εθνικών Ομάδων Παίδων και Κορασίδων. Η ανίχνευση αυτή θα γίνεται μέσω Πρωταθλημάτων, Τουρνουά, Μίνι βόλεϊ, επαφών με προπονητές συλλόγων κ.λ.π.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν αίτηση και πλήρες βιογραφικό σημείωμα (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά επικυρωμένα), έως 9 Οκτωβρίου 2009 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. (Τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης) Μ. Μπότσαρη 47 & Φαλήρου, 117 42 Αθήνα.
Απαραίτητες προϋποθέσεις: Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα πετοσφαίρισης και προπονητική εμπειρία τριών ετών σε αναπτυξιακές ηλικίες, ή να είναι κάτοχος άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος της Γ.Γ.Α. Α΄ Κατηγορίας με προπονητική εμπειρία σε αναπτυξιακές ηλικίες τουλάχιστον τριών ετών.
Ο προπονητής μπορεί να απασχολείται παράλληλα και σε σωματείο αρκεί να μην παραμελεί το έργο που θα αναλάβει στην Ομοσπονδία.
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία επικοινωνείστε με την υπεύθυνη του τμήματος Ανάπτυξης κα Τζένη Κουμενδούρου τηλ. 210/9213166, Fax 210/9228764, e-mail: anaptyxiako@volleyball.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: