Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα ήττα της ΕΑΠ Λουξ από τον ΠΑΟ


Τη δεύτερη ήττα από τον ΠΑΟ γνώρισε το Σάββατο η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία έχασε με 3-1 (19-25, 21-25, 25-21, 18-25) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να βελτιωνόμαστε και εμείς θέλουμε βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά πρέπει να φτιάξουμε τον συγχρονισμό μας στην επίθεση και στο μπλοκ-άμυνα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν είναι δυνατό να είμαστε απόλυτα έτοιμοι αλλά στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πετύχουμε ότι το καλύτερο».
Από τους παίκτες της ΕΑΠ Λουξ, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, τόνισε: «Αυτά τα παιχνίδια ήταν τα πρώτα πολύ δυνατά φιλικά τεστ απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Υπήρχαν στιγμές που δείξαμε και καλό αλλά και κακό πρόσωπο και θέλουμε ακόμα δουλειά για να είμαστε έτοιμοι».
Από την πλευρά του ΠΑΟ, ο τεχνικός Στ. Καζάζης, δήλωσε: «Για την ομάδα μου ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αυτά τα 2 φιλικά παιχνίδια απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως ήταν η Πάτρα. Για τις 3 προπονήσεις που έχει κάνει μαζί όλη η ομάδα, υπήρχαν κομμάτια που τα πήγαμε καλύτερα από ότι περίμενα αλλά σε άλλα σημεία δείξαμε τεχνικές αδυναμίες. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλά η ομάδα μου πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».
Από τους παίκτες του ΠΑΟ, ο Νίκος Σμαραγδής, σημείωσε: «Υπάρχει πάρα πολύ κούραση αλλά πιστεύω ότι για 2-3 προπονήσεις που έχουμε κάνει όλο μαζί πήγαμε πολύ καλά και σημειώσαμε δυο νίκες που είναι σημαντικές και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας».

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Αρμενάκης 7, Ζέκοφ 2, Πέτρογλου 11, Ροντρίγκεζ 15, Κίτσιος 6, Κιτσαντάς 2, λίμπερο ο Γκαράς με 78% (Κόβατς 7, Γιορντάνοφ 10, Λιβαθηνός , Καραγκιόζης).
ΠΑΟ (Καζάζης): Ντονάς 8, Ζαγκούμνι , Σαμικά 12 , Χριστοφιδέλης 8, Σμαραγδής 12, Πανταλέων 7, λίμπερο ο Παπαδημητρίου με 68%, (Ψάρρας 1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: