Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Xριστόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι με Λαμία»


Για μια ακόμα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή ετοιμάζεται η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει την Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: « Το παιχνίδι με την Λαμία θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και επιπλέον έχουμε το πρόβλημα με την απουσία του Γιορντάνοφ. Πάντως όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και να μείνουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία».

Οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία τους στην Πάτρα, με τον τεχνικό Γιώργο Χριστόπουλο να μην έχει στην διάθεσή του τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω ενοχλήσεων στων ώμο.
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΕΑΠ Λουξ είναι οι εξής: Μάριος Γκιούρδας, Κώστας Γκιρτζίκης, Μιχάλης Κόβατς, Γιώργος Παπάζογλου, Μαρσέλο Σάκι, Μάρεκ Νοβότνι, Αντρέι Ζέκοφ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Ιωακειμίδης, Γιώργος Κιτσαντάς και Νίκος Καραγκιόζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: