Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Για τους βαθμούς της νίκης στην Σύρο


Με στόχο ν΄ αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης από την Σύρο, ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης φιλοξενείται αύριο από τον Φοίνικα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ανδρών. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” του Τάσου Κουμπλή προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς κι Ολυμπιακό αντίστοιχα, με την ψυχολογία τους να είναι στα ύψη. Άλλωστε, το γεγονός ότι η ομάδα αναμένεται ν΄ αγωνιστεί πλήρης, καθώς άπαντες είναι παρόντες, έχει επιφέρει επιπλέον αισιοδοξία.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΑΡΗ Μαρμούρη έφτασε το μεσημέρι αεροπορικώς στην Σύρο, μέσω Αθηνών, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή, ενώ το απόγευμα είχε την ευκαιρία να προπονηθεί στο γήπεδο της Σύρου. Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης, όπου κι ο τεχνικός της ομάδας θα τους αναλύσει τον αντίπαλο.

Ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιάννης Τακουρίδης, σε δηλώσεις του επεσήμανε αναφορικά με το ματς της Τετάρτης: “Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, μετά τις επιτυχίες κόντρα σε Ολυμπιακό κι Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και μάλιστα σε μία δυνατή έδρα, αλλά, όπως έχουμε αποδείξει και κατά το παρελθόν, δεν μας φοβίζουν αυτά”. Σχετικά με το πώς βλέπει ο ίδιος το ματς κι αν θα τους επηρεάσει το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είχε επιβληθεί εύκολα με 3-0 στα Βασιλικά του Φοίνικα στο παιχνίδι του α΄ γύρου, ο 21χρονος αθλητής τόνισε: “Δεν έχει καμία σημασία το ματς του πρώτου γύρου, όταν κι αγωνιστήκαμε στην έδρα μας. Πλέον, το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία, οι ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη και δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττες, αν θέλουμε να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: