Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Υπό παραίτηση ο Λεώνης


Ο Αλέκος Λεώνης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς, ανακοίνωσε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.
Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου τεχνικού όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έχει ως εξής:
«Μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό η ομάδα είχε πολύ κακή παρουσία και στο ματς με την ΕΑΠ και το σημερινό, γεγονός που είναι απαράδεκτο. Θεωρώ για αυτό τον εαυτό μου υπεύθυνο και παραιτούμαι. Δεν θέλω να κρεμάσω τη διοίκηση. μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου θα κάθομαι στον πάγκο».
Ερωτηθείς για το λόγο που σαν καπετάνιος παρατάει την ομάδα στην πιο κρίσιμη στιγμή της, απάντησε: «Δεν θέλω να κοροϊδεύω τη διοίκηση που έχει κάνει τόσα πολλά. Είμαι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής και αυτή είναι μια πράξη ευθιξίας. Το κάνω αυτό με πλήρη συνείδηση».
Επιπλέον, στο αν ήταν καλύτερα κάποιοι παίκτες να φύγουν και να παραμείνει ο ίδιος είπε: «Δεν γίνεται συνέχεια με αλλαγές και αλχημείες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν ορισμένοι μέσα στην ομάδα. Γιατί όταν είμαστε πίσω παίζουν στον 24ο πόντο. Δεν γίνεται να φύγουν παίκτες μόνο ο προπονητής τη δεδομένη στιγμή».
Τέλος, σχολιάζοντας την ερώτηση του ότι η ομάδα παρά τον τραυματισμό του Αγκάμεζ γύρισε το ματς ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει το θέμα με τον Αγκάμεζ. Εξάλλου σήμερα ο Ντονάς ήταν πολύ καλός. Μετά από την πρόκριση στο Ρέντη, υπάρχει μια υπερευφορία που δεν εξηγείται. Δεν είμαστε σοβαροί. Αυτό θα είναι ένα ταρακούνημα για τους ίδιους τους παίκτες".
Η διοίκηση αυτήν την ώρα συνομιλεί με τον προπονητή ενώ ο Αλέξανδρος Έλληνας δεν θέλησε να κάνει δήλωση πριν συζητήσει μαζί με τον κ.Λεώνη.


Άποψη του blog: O Λεώνης προσπαθεί με την παραίτηση του να ταρακουνήσει τους παίχτες. Έχει δίκιο από την πλευρά του γιατί δεν πληρώνεται πλουσιοπάροχα μόνο για να νικάει τον Ολυμπιακό. Πληρώνεται για να φέρει τον ΠΑΟ ξανά στην κορυφή. Σε λίγο με τα καμώματα του ο ΠΑΟ θα γίνει .... φετινός ΗΡΑΚΛΗΣ. Και κάτι άλλο θα μεταπεισθεί τελικά και θα μείνει στον πάγκο (μάλλον το δήλωσε και ο ίδιος εν μέρη) αλλά θα εξαρτηθεί αυτό και από την πορεία του τραυματισμού του Αγκάμεζ. Αν υπάρχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα, ο Αλέκος δεν θα παίξει το κεφάλι του να γίνει ο πιο πλουσιοπάροχα αμοιβόμενος αποτυχημένος προπονητής, γιατί κακά τα ψέματα χωρίς τον Αγκαμεζ, πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη φαντάζουν βουνό.
Πλήρης  στοίχιση

1 σχόλιο:

δημήτρης είπε...

δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ... μέχρι και ο τραυματισμός μπορεί να είναι μούφα .... για όσους ξέρουν την γνωστή τακτική του