Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Καθοριστικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής


Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ, τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής που διεξάγονται αύριο είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για όλες τις θέσεις της βαθμολογίας.
Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (που έμαθε σήμερα ότι θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας) υποδέχεται στην άδεια (λόγω τιμωρίας Γλυφάδα) τον ΑΟ Κηφισιάς.
Στο επίσης άδειο (για τον ίδιο λόγο) κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας έχουμε το ντέρμπι της επαρχίας, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει την ΕΑ Πατρών Λουξ (το φάιναλ φορ του Τσάλεντζ Καπ θα διεξαχθεί στην Σμύρνη της Τουρκίας, έδρα της Αρκάς), αλλά οι Αχαιοί θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Μπόμπι Γιορντάνοφ.
Στην Θεσσαλονίκη έχουμε το τοπικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ηρακλής Liu Jo, με τον Δικέφαλο του Βορρά (μάλλον δε παίζει ο τραυματίας Μπρούνερ) να μετρά έξι συνεχόμενες νίκες (είναι αήττητος στο Β’ γύρο) και τους κυανόλευκους να προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Σύρου.
Οι νησιώτες υποδέχονται τον Αρη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ, που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον τέταρτο Ηρακλή Liu Jo, ενώ τέλος ιδιαίτερα κρίσιμη είναι και η αναμέτρηση της Καλαμαριάς εκεί όπου ο τοπικός Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής:
17.00, Καλαμαριάς (Novasports 1), Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΟΝΣ Μίλων (Ρουσάκης - Γεωργιάδης)
18.00, Γλυφάδας, Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς (Ονόπας - Μυλωνάκης)
19.00, Λαμίας (Star Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία – ΕΑ Πατρών Λουξ (Ράπτης - Θεμελής)
19.00, Ρέντη, Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Πανούτσος - Τριανταφύλου)
19.00, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Ηρακλής Liu Jo (Μιχελινάκης, Καραμπαλάσης)
19.00, Σύρου, Φοίνικας Σύρου – Άρης ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Γεροθόδωρος - Καραμπέτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: