Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Ανακοίνωση από Ηρακλή Κηφισιάς

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς, στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ Α1 Γυναικών τα βασικά και αυτονόητα ανατράπηκαν. Ο Ηρακλής Κηφισιάς ποτέ μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία. Πιστεψε ότι με πολλή δουλειά και με ξεκάθαρους αθλητικούς προσανατολισμούς θα μπορέσει να κερδίσει, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και να έχει την αναγνώριση όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Τα λάθη της διαιτησίας ήταν τόσο ''χονδρά'' και εξόφθαλμα για τη εξέλιξη των δύο αγώνων που εύλογα προκαλούν αγανάκτηση και βαθύ προβληματισμό.

Σε επιβεβαίωση των ανωτέρω έχουμε στη διάθεσή μας δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου και τα DVD των αγώνων. Τα γεγονότα αυτά μας δίνουν το δικαίωμα να επικαλούμαστε ανατροπή των αρχών του πρωταθλήματος για ισονομία μεταξύ των διαγωνιζομένων και την άδικη αντιμετώπιση του συλλόγου μας από πλευράς διαιτησίας.

Αυτές τις ώρες είναι προτιμότερο να κάνει ο καθένας από την πλευρά του την αυτοκριτική του, χωρίς κορόνες που να δικαιολογούν την ήττα.

Σε αυτήν τη λογική ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν θα σταθεί μόνον στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία, αλλά θα προσπαθήσει με όση δύναμη διαθέτει να στηρίξει ουσιαστικά κάθε πρωτοβουλία που θα έχει ως σκοπό την εξυγίανση του χώρου της διαιτησίας στα επόμενα πρωταθλήματα.

Σε ό,τι αφορά τα διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα, έχουμε να δηλώσουμε πως ό,τι ακριβώς συνέβη είναι καταγεγραμμένο στο φύλλο αγώνα Ευχόμαστε στους φιναλίστ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό καλή επιτυχία, να κερδίσει ο καλύτερος και να διαφημίσουν και οι δύο ομάδες το άθλημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: