Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Κρίστιανσον: Κάναμε το πρώτο βήμα


Κρίστιανσον: Κάναμε το πρώτο βήμα

Επιχείρηση «προσγείωση» ξεκίνησε ο Σουηδός προπονητής του Ηρακλή, Αντερς Κρίστιανσον, αμέσως μετά και το τέλος του πρώτου τελικού, ενώ διευκρίνισε πως τίποτα δεν τελείωσε: «Σίγουρα είναι μία σημαντική νίκη. Δεν αλλάζει, όμως, κάτι. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες. Εάν καταφέρουμε και κάνουμε το 2-0 μέσα στην έδρα μας τότε θα μπορούμε να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι».

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σουηδός τεχνικός δήλωσε : «Κάναμε πολλά λάθη στο σερβίς και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή. Οταν στο τέταρτο σετ βελτιώσαμε την υποδοχή τότε φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Ηταν μία νίκη αλλά για να πάρουμε το πρωτάθλημα θέλουμε άλλες δύο. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι μέσα στην έδρα μας».

Ο συνεργάτης του Κρίστιανσον, Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε: «Αναμφισβήτητα ήταν μία σπουδαία νίκη αλλά πρέπει να το δούμε ως ένα παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι γιατί το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Οι έδρες είναι για σπάνε και για αυτό πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Ηταν ένα παιχνίδι πολύ νευρικό γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη».

Αρταβάνης: Να μην πέφτει καρφίτσα στη Μίκρα

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, Νίκος Αρταβάνης, δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είχαμε πίστη για τη νίκη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε τον αγώνα και τελικά να πάρουμε τη νίκη. Τώρα χρειάζεται ηρεμία. Κάναμε μία πολύ καλή αρχή αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές . Τη Μεγάλη Τετάρτη ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ελπίζω να μην πέφτει καρφίτσα στη Μίκρα».

Μπερούτο: Εχουμε άλλα τέσσερα ματς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μάουρο Μπερούτο, φάνηκε σίγουρος ότι ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στα πέντε παιχνίδια: «Κάπως έτσι θα είναι όλα τα παιχνίδια, πόντο-ποντο. Εχουμε άλλα τέσσερα».

Ο Ιταλός τεχνικός απέφυγε να αναφερθεί στην απουσία του Μαρσέλο και να σχολιάσει τη διαιτησία: «Δεν μιλάω για παίκτες. Εχουμε 14. Το πρώτο σετ το χάσαμε από το σερβίς του Ηρακλή. Στο δεύτερο και στο τρίτο ήμαστε καλύτεροι. Το τέταρτο ήταν λογικό να είναι δύσκολο». Για τη διαιτησία διευκρίνισε: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Εξάλλου, ο Ηρακλής διαμαρτύρεται περισσότερο για αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: