Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Δηλώσεις των πρωταθλητών



Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν όλοι στον Ηρακλή, λίγο μετά την κατάκτηση του τελευταίου πόντου στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, που σφράγισε την κατάκτηση του τίτλου για τον «γηραιό»...

«Όταν η ομάδα παίρνει τίτλους και παίζει καλά, χαιρόμαστε εμείς, ο κόσμος, αλλά όλος ο Ηρακλής. Πάντα είναι κάτι σπουδαίο για έναν αθλητή να παίρνει το πρωτάθλημα. Το να νικήσουμε δύο φορές μέσα στη Γλυφάδα αυτή την ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, είναι μεγάλη υπόθεση», είπε ο μεγάλος αρχηγός του Ηρακλή και συνδετικός κρίκος των τίτλων της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος αφιέρωσε τον τίτλο... «στους φιλάθλους της ομάδας».


Ο προπονητής Άντερς Κρίστιανσον απέδωσε την επιτυχία στην υπομονή και την καλή δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Πρώτον, χρειαζόμασταν χρόνο, με εννέα νέους παίκτες στο ρόστερ. Δεύτερον, ήταν η υπομονή στη δουλειά που κάνουμε και στις βασικές αρχές που έχουμε σαν ομάδα. Παίξαμε καλά, παρόλο που ο Πλάμεν (Κονσταντίνοφ) ήταν τραυματίας στα τελευταία παιχνίδια». Για τη νέα σεζόν σχολίασε ότι «αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι κανονισμοί θα υπάρχουν με τους ξένους τη νέα σεζόν. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Όταν παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, θα ξέρουμε καλύτερα τι θα γίνει».

Ο Μάρκους Νίλσον υπογράμμισε ότι «νιώθω υπέροχα ως πρωταθλητής. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είναι θαυμάσιο που παίρνουμε το πρωτάθλημα δύο χρόνια συνεχόμενα. Δεν το περίμενα πάντως να το κάνουμε με 3-0». Ο Σουηδός... ανυπομονεί για να πάει στα μπουζούκια! «Αν είναι ανοικτά, θα πάμε», ενώ για το δικό του μέλλον «θέλω πραγματικά να μείνω. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της ομοσπονδίας όσον αφορά τους ξένους».

Ο Νίκος Σμαραγδής υποστήριξε ότι ο Ηρακλής έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου: «Κλείσαμε καλά τη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δίκαια φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Παίξαμε καλύτερο βόλεϊ όταν έπρεπε, αν και δεν αποδώσαμε πολύ καλό βόλεϊ. Τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο. Εμείς ήμασταν πιο ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, σπάσαμε δύο φορές την έδρα του Παναθηναϊκού και πήραμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: