Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Στα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας αφιέρωσε σε δηλώσεις του τον τίτλο ο πρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου Νίκος Παναγόπουλος: "Αυτό που έχω να πω είναι ότι το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από το έτος ιδρύσεως από την ομάδα, σε όλους αυτούς που προσφέρανε για το μεγαλείο της ομάδας. Είναι το πιο γλυκό πρωτάθλημα γιατί αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όταν κερδίζεις κάτι με δυσκολία στη ζωή είναι πιο σημαντικό".
Στη συνέχεια ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει ο κόσμος της ομάδας: "Ο κόσμος του Ηρακλή κρατά τη σημαία ψηλά. Όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό της ομάδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η ικανοποίηση είναι τεράστια. Δώδεκα τίτλοι είναι πολύ σημαντική συγκομιδή. Βήμα, βήμα χτίσαμε την ομάδα αυτή που τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει τη δική της αυτοκρατορία".
Αρταβάνης: «Δουλειά και χαμηλοί τόνοι πάνω από όλα»


Φανερά ικανοποιημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Νίκος Αρταβάνης σχολίασε: "Είχα πει και στο προηγούμενο παιχνίδι ότι αν και θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε μέσα στην έδρα μας ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία θα τελειώναμε με την υπόθεση του τίτλου μέσα στη Γλυφάδα.
Παίξαμε καλά και καταφέραμε να τελειώσουμε με τον τίτλο σε μόλις τρία παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτός ο σύλλογος άξιζε έναν ακόμη τίτλο με αφορμή και τον εορτασμό των 100 χρόνων. Δουλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και δικαιωθήκαμε". Όσο για το πιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής τόνισε: "Δουλειά , δουλειά και χαμηλοί τόνοι πάνω από όλα. Όταν κάποιοι έκαναν δηλώσεις εμείς δουλεύαμε. Έναν τίτλο χάσαμε , στο κύπελλο Ελλάδας και αυτό δεν τον χάσαμε στα ίσια.
Κρίστιανσον : "Κλειδί η επιμονή και η επιμονή"
Ο Σουηδός Άντερς Κρίστιανσον έγινε ο 22ος προπονητής στην ιστορία της Α1, ο οποίος στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Σουηδός οδήγησε τον Ηρακλή στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της εφετινής σεζόν, παρά το γεγονός ότι μπήκε στη σειρά των τελικών με μειονέκτημα έδρας. Αμέσως μετά και το τέλος του αγώνα ο Κρίστιανσον φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη των τελικών τόνισε: "¨Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο για να δέσει. Φέτος ήρθαν στην ομάδα 9 νέοι παίκτες. Χρειαζόταν χρόνο , υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρουμε. Στο τέλος του πρωταθλήματος παίξαμε πολύ καλά, σαν ομάδα πετύχαμε το στόχο μας". Σε ερώτηση για το τι βλέπει για το μέλλον καθώς έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ηρακλή δήλωσε: "Τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί περιμένουμε την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας . Θα ξέρουμε τον επόμενο μήνα τι θα γίνει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: