Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Νίκη με Κάννες


Ο Σουηδός τεχνικός του Ηρακλή Αντερς Κρίστιανσον μιλώντας για το θεσμό είπε: «Κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν εκπλήξεις και ελπίζω ο Ηρακλής να αποδειχθεί η ευχάριστη έκπληξη. Κανένας δεν πίστευε πέρσι ότι αυτές οι ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ-4 θα τα καταφέρουν».

Αναφερόμενος στον όμιλο του Ηρακλή, σχολίασε: «Υπάρχει η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος Κούνεο, η κυπελλούχος Γαλλίας Κάννες και η Μπουντεγιόβιτσε για την οποία προς το παρόν δε γνωρίζουμε και πολλά. Οι Κάννες δεν έχουν κάνει πολλές αλλαγές και παλεύουν όλα τα παιχνίδια, δεν τα παρατούν και αυτό είναι σημαντικό. Είναι πολύ θετικό ότι θα έχω στη διάθεσή μου όλους τους παίκτες πλην του Κράβαρικ, ενώ και ο Μπρίνκμαν θα μας βοηθήσει».

Το μέλος του ΤΑΠ Γιώργος Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία των φιλάθλων: «Είναι πολύ σημαντικό για μας η προσέλευση των φιλάθλων. Η CEV ζητά μέσο όρο 1.000 θεατές και υπάρχουν πρόστιμα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει. Ολοι οι φίλαθλοι του Ηρακλή θέλουν φάιναλ-4, αλλά θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα από την αρχή μέχρι το μεγάλο στόχο. Τους καλούμε να έρθουν στον Εύοσμο και να βοηθήσουν».

Τη νίκη στην αναμέτρηση του Champions League, κόντρα στις Κάννες, ζήτησε από τους συμπαίκτες του ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Ο διεθνής άσος του Ηρακλή, τόνισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Αθλητικό Metropolis, πως στο Volley δεν υπάρχουν πλέον φαβορί, κάτι που έδειξε πέρυσι η Φριντρισχάφεν, ενώ τέλος έπλεξε το εκγκώμιο των Γάλλων.

Συγκεκριμένα, ο «Μίδας » του ελληνικού Volley, τόνισε: «Ξεκινάμε στο Champions League απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που έχει φτάσει σχεδόν σε όλα τα τελευταία final-four. Φαβορί δεν υπάρχουν πλέον, είδαμε και το περσινό final-four, όπου η Φριντρισχάφεν πήρε το τρόπαιο. Θέλει και λίγο τύχη. Ο Ηρακλής έχει κάνει πολλές αλλαγές φέτος. Το πρώτο ματς με τις Κάννες την Τετάρτη είναι πολύ σημαντικό. Οφείλουμε να νικήσουμε για να ξεκινήσουμε δυνατά τη σεζόν στη διοργάνωση ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: