Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Έμεινε από λύσεις...


Εκ προοιμίου το έργο του Ηρακλή απέναντι στην Κούνεο ήταν δύσκολο από τη στιγμή που η ελληνική ομάδα ταξίδεψε στην Ιταλία χωρίς διαγώνιο. Ο "γηραιός" ηττήθηκε από την Κούνεο με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League και πλέον ο δρόμος της πρόκρισης στην επόμενη φάση στενεύει. Κομβικής σημασίας ήταν η απώλεια του πρώτου σετ, όταν και οι παίκτες του Άντερς Κρίστιανσον βρέθηκαν μια ανάσα από την κατάκτησή του, ωστόσο εν τέλει δεν τα κατάφεραν (26-24).

Για χαμένη ευκαιρία στο πρώτο σετ έκανε λόγο ο προπονητής του Ηρακλή Άντερς Κρίστιανσον στις δηλώσεις του: «Είχαμε πραγματικά την ευκαιρία να πάρουμε το πρώτο σετ εκεί που πηγαίναμε πόντο πόντο με την Κούνεο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά η Κούνεο είχε περισσότερες καλές στιγμές. Στο δεύτερο σετ ξεκινήσαμε με κακή ψυχολογία εξαιτίας και της απώλειας του πρώτου σετ.

Μειώσαμε στους τέσσερις πόντους αλλά και πάλι κάναμε πολλά λάθη. Στο τρίτο σετ προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε αλλά και πάλι στο τέλος δεχτήκαμε τέσσερις άσους από τον κεντρικό της Κούνεο και χάσαμε το σετ και τον αγώνα. Είμαι ευχαριστήμενος από τον Άχρεμ που έπαιξε για πρώτη φορά διαγώνιος όπως επίσης και από τους Τίσερ, Ριβέρα. Για να κερδίσεις όμως μία ομάδα όπως είναι η Κούνεο πρέπει να παίξουν όλοι καλά».

Τα σετ: 27-25, 25-20, 25-19
Κούνεο: Λάσκο 14, Φορτουνάτο 4, Βίσμανς 10, Παρόντι 5, Φελιζάρντο 11, Γκονζάλεζ 8, Βερνάγκι (λ-50%), Αμπάντι, Γιάρεντ
Ηρακλής: Κονσταντίνοφ 11, Άχρεμ 15, Σμαραγδής 7, Τίσερ 3, Ριβέρα 7, Μπρινκμαν 4, Μπρουκς (39%), Κανέλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: