Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Κάλεσμα για Κάννες


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Άντερς Κρίστιανσον στο χθεσινό 3-0 του Ηρακλή επί της Λαμίας με τον Σουηδό τεχνικό στις δηλώσεις του να έκανε έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή ώστε να γεμίσει την Τετάρτη το ΔΑΚ Ευόσμου στο δύσκολο παιχνίδι με τις Κάννες στα πλαίσια της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.
"Όλοι όσοι αγαπάνε τον Ηρακλή πρέπει να το αποδείξουνε με τη παρουσία τους στο γήπεδο. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και τους έχουμε ανάγκη για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Champions League. Ξέρω πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα είναι εκεί".

Αναφορικά με τον νικηφόρο αγώνα επί της Λαμίας ο Άντερς Κρίστιανσον τόνισε: "Παίξαμε εξαιρετικά στα δύο πρώτα σετ αλλά στο τρίτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δώσαμε την ευκαιρία στην Λαμία να μπει στο παιχνίδι.Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Έχουμε καλούς σέρβερ αλλά στόχος μας δεν είναι να προσπαθούμε να νικάμε από το σέρβις. Θέλουμε το σερβίς να είναι ένα επιπλέον όπλο για μας".

Από τη πλευρά του ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ δήλωσε: "Πήραμε το σκορ που θέλαμε. Παίξαμε καλά στα δύο πρώτα σετ αλλά στο τρίτο κάναμε αρκετά λάθη", ενώ για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League με τις Κάννες είπε:
"Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Champions League με τις Γαλλικές Κάννες το οποίο θέλει προσοχή.Στο πρωτάθλημα τα πάντα κρίνονται στο τέλος ενώ στο Champions League όλα κρίνονται στα πρώτα παιχνίδια. Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τις Κάννες θα είναι το πιο δύσκολο από όλα αυτά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Θα είναι πιο νευρικό, και θα έχει περισσότερη πίεση. Θέλουμε όμως να πάρουμε τη νίκη για να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στο Κούνεο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: