Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Πανελλήνιος-Άρης 0-3

Τα σετ: 21-25, 23-25, 21-25
Πανελλήνιος: Μπασούκας 5, Τζέκιτς 12, Νάρατσιτς 7,5, Τερζής 2, Ρουσσάκης 8, Καλαϊτζίδης (αρχική εξάδα), Φράγκος 7,5, Κουλιέρης (λ).
Άρης: Ράντιτς 6,33, Σιμεούνοβιτς 9,5, Προύσαλης 4,33, Μάιντακ 10,5, Νικηφορίδης 10,83, Καραγιάννης 10,5 (εξάδα), Μπαμπαλιούτας (λ), Ρόλιτς, Τακουρίδης, Σκουφής, Σαρηκεϊσόγλου.
Μέλκας (προπονητής Άρη): «Παίξαμε καλά. Ήταν επικίνδυνο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Πανελλήνιος αντιμετώπιζε προβλήματα με τους κεντρικούς. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην αυτοσυγκέντρωση. Παίξαμε καλά στις αρχές των πρώτων δύο σετ και στο τέλος κάναμε κάποια λαθάκια. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε τελειώσει πιο εύκολα. Στο τρίτο και τελευταίο οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και καθάρισαν το παιχνίδι. Δώσαμε ευκαιρία και σε νεαρούς παίκτες όπως ο Σκούφης, ο Σαρικεϊσογλου και ο Τακουρίδης οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά».
Νικος Καραγιάννης (παίκτης Άρη): «Στόχος μας ήταν να φύγουμε με τρεις βαθμούς έτσι ώστε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα επιδιώξουμε με μια καλή εμφάνιση τη νίκη. Για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο γνωρίζαμε τα προβλήματα του αντιπάλου μας. Προσέξαμε όμως να μην… γυρίσουν μπούμερανγκ. Δείξαμε σοβαρότητα, δεν κάναμε λάθη και ποτέ δεν ήμασταν πίσω στο σκορ. Θεωρώ πως το ότι δεν κάναμε λάθη ήταν το κλειδί της νίκης μας. Έτσι, στα δύσκολα σημεία του αγώνα δείξαμε ψυχραιμία και καταφέραμε να κερδίσουμε. Υπάρχει πλουραλισμός στην επίθεση στην ομάδα και αυτό είναι μεγάλο ατού για μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: