Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

H primetel στα αναπτυξιακά της ΚΟΠΕ


Η PrimeTel για ακόμα μια φορά συμβάλει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών με την χορηγία των καλοκαιρινών καμπ εκμάθησης μπιτς βόλεϊ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των παιδιών σχετικά με το βόλεϊ αλλά και την διατροφή. Συγκεκριμένα, όσα από τα παιδιά δηλώσουν συμμετοχή στην διοργάνωση θα παρακολουθήσουν θεωρητικά μαθήματα αλλά και πρακτική εφαρμογή των βασικών αρχών του αθλήματος. Επίσης θα απασχοληθούν με εκπαιδευτικά παιχνίδια κοινωνικοποίησης.

Η PrimeTel δηλώνει ενεργό συμμετοχή στο αναπτυξιακό πρόγραμμα που συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών, προσφέροντας πλούσια δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PrimeTel και τα πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών που προσφέρει, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.primehome.com.

Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει ήδη διοργάνωσει με μεγάλη επιτυχία το πρώτο καλοκαιρινό καμπ εκμάθησης του μπιτς βόλεϊ, στο οποίο συμμετείχαν 48 παιδιά. Το πρώτο καμπ διοργανώθηκε στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος και λειτούργησε υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη με συντονιστές τους Αντώνη Κωνσταντίνου και Ρούλας Κατσαμπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: