Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Μάρκους Νίλσον: "Γίνεται καλή δουλειά "


Κουρασμένος εξαιτίας και της πολύς καλής δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία αλλά και χαρούμενος που το Σαββατοκύριακο θα πάρει ανάσες και θα ξεκουραστεί εμφανίστηκε λίγο μετά και το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Μάρκους Νίλσον που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στον Ηρακλή Liu-Jo: «Αισθάνομαι κουρασμένος αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί εδώ και δύο εβδομάδες κάνουμε πολύ καλή δουλειά που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Έχουμε τώρα δύο ημέρες ρεπό και όλοι θα κοιτάξουμε για να το εκμεταλλευτούμε και να επιστρέψουμε πιο φρέσκοι την Δευτέρα στις προπονήσεις». Σε ερώτηση για το προχωράει η συνεργασία του με τον νέο προπονητή του Ηρακλή Κώστα Αρσενιάδη, αλλά και την γνωριμία του με τον Ντένισον Κονσεισάο, ο Μάρκους Νίλσον τόνισε : «Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσω αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι ο Αρσενιάδης έχει πολύ καλές ιδέες και καλή φιλοσοφία. Νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Όσο για τον Ντένισον είναι ένας αθλητής με πολύ ενέργεια. Έχω την αίσθηση ότι θα μας βοηθήσει πολύ τη φετινή χρονιά». Αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Άρη εκτός έδρας ο Νίλσον τόνισε: « Ειδικά αυτή την χρονιά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμένα προσωπικά δεν μας νοιάζει ποιον θα αντιμετωπίσουμε στην πρώτη αγωνιστική. Έτσι και αλλιώς όλοι θα παίξουμε με όλους δύο φορές. Το πιο δυνατό παιχνίδι θα είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».
Στην τρίτη του χρονιά στον Ηρακλή ο Μάρκους Νίλσον αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα: «Είναι πιο εύκολο να είναι σε μία ομάδα όταν γνωρίζεις τους περισσότερους από τους συμπαίκτες σου και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Πιστεύω ότι φέτος θα βρεθούμε πιο γρήγορα μέσα στο παιχνίδι».
Σε ερώτηση για το αν είναι πρόκληση για αυτόν να παίξει ενάντια στον Ιβάν Μίλκοβιτς, ο Σουηδός διαγώνιος που πέρυσι αναδείχτηκε mvp του πρωταθλήματος τόνισε: «Έχω παίξει και στο παρελθόν εναντίον του. Νομίζω πως με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ανέβει το επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: