Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΚΛΗΡΩΣΗ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008-09: Δηλώσεις παραγόντων

Οι δηλώσεις των παραγόντων των ομάδων λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του εφετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ενώ ο εκπρόσωπος του Μαρκόπουλου πρότεινε πριν την έναρξη της κλήρωσης να ισχύσουν κλειδάριθμοι, ώστε τα ντέρμπι να μην βγουν στην αρχή του πρωταθλήματος, αφού οι ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει εκείνη τη στιγμή (δεν είχε ζητηθεί στη σύσκεψη των ομάδων στα γραφεία της ΕΟΠΕ για το νέο πρωτάθλημα), αλλά έλαβε την απάντηση ότι το αίτημα του θα συζητηθεί για την επόμενη κλήρωση:


Τάσος Τεντζέρης
(εκπρόσωπος Παναθηναϊκού): "Πιστεύω ότι και εφέτος θα φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην Κηφισιά κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος όμως έχει αποδυναμωθεί την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Εύκολα ή δύσκολα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τον τίτλο".

Γιάννης Λάμπρου
(εκπρόσωπος Ολυμπιακού): "Οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο ενισχύθηκαν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, καλύτερο από το περσινό για το καλό του αθλήματος. Σαν Ολυμπιακός, αισιοδοξούμε ότι εφέτος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές".

Πάρης Ευαγγελίου (εκπρόσωπος ΑΟ Μαρκόπουλου): "Θεωρώ ότι τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός κι εμείς. Ξεκινάμε με αισιοδοξία και εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Πέρσι ξεκινήσαμε τη χρονιά ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει εφέτος. Καλό θα ήταν πάντως, όπως συμβαίνει και στην Ιταλία, να προνοήσουμε τα ντέρμπι να μην γίνονται στην αρχή. Αυτό θα ήταν καλό για τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη".

Νίκος Χουντουμάδης (εκπρόσωπος Ηρακλή Κηφισιάς): "Πιστεύω θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στην ομάδα μας έχει γίνει ανανέωση και στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη εξάδα. θα είναι πρωτάθλημα πάντως δύο ταχυτήτων".

Τέλης Σωτήρχος (προπονητής Πανιωνίου): Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με περισσότερο κόσμο από πέρυσι. Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα ρόστερ όλων των ομάδων, αλλά όπως φαίνεται πάμε για πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: