Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ-ΠΕΚΙΝΟ 2008-ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου, ακόμη και με ήττα από τις γερμανίδες Γκόλερ / Λούνβιχ, αλλά θέλουν νίκη για να πάρουν τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στη δεκαεξάδα (βλέπε αποτελέσματα - βαθμολογίες). Απο εκεί και πέρα οι ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν άλλες δυο επιλογές. Να χάσουν με 2-1 και να εξασφαλίσουν την πρόκριση ως καλύτερες τρίτες ή να χάσουν με 2-0 και να συγκριθούν με τις υπόλοιπες τρίτες που θα έχουν 3-5 σετ, βάση των συνολικών πόντων τους.
Έτσι κι αλλιώς το σημερινό παιχνίδι (9π.μ.) δεν θα είναι το τελευταίο των Κουτρουμανίδου/Τσιαρστιάνη, καθώς στην 16αδα προκρίνονται απευθείας οι δυο πρώτοι, αλλά και οι δυο καλύτεροι τρίτοι. Οι τέσσερις χειρότεροι τρίτοι θα παίξουν αγώνα μπαράζ για τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια, αλλά οι νικήτριες θα πέσουν στην κλήρωση της επόμενης φάσης με τις αμερικανίδες Ουολς/Μεί και με τις κινέζες Ξου/Ζανκ.
Για την τιμή των όπλων θα παίξουν Καραντάσιου/Αρβανίτη, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρόκρισης ακόμη κι αν κερδίσουν με 2-0 γιατί θα συγκριθούν είτε με τις Σβάιγκερ/Σβάιγκερ, είτε με τις Καντέλας/Γκαρσία απο τις οποίες έχουν ηττηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: