Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Γ. Παπάζογλου: "Μπαίνουν σωστές βάσεις"


Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με καθημερινές διπλές προπονήσεις, συνεχίζεται στο Καρπενήσι η προετοιμασία της ΕΑΠ Λουξ η οποία την Κυριακή (31/8) επιστρέφει στην Πάτρα.
Για την πορεία της προετοιμασίας μίλησε ο κεντρικός της ομάδας, Γιώργος Παπάζογλου ο οποίος είπε: «Τις τελευταίες μέρες δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ και υπάρχει μεγάλη κούραση αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Πιστεύω ότι η προετοιμασία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μπαίνουν οι σωστές βάσεις για τις υποχρεώσεις που θα έχουμε μέσα στην φετινή χρονιά. Από την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας στην Πάτρα όπου θα βρίσκονται μαζί μας και οι Ζέκοφ, Γιορντάνοφ ενώ θα δώσουμε και τα πρώτα μας φιλικά παιχνίδια».

Ο Γιώργος Παπάζογλου, σχολίασε και την πρόσφατη κλήρωση της Α1 Εθνικής, τονίζοντας: «Σίγουρα είναι θετικό που θα παίξουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με μια θεωρητικά εύκολη ομάδα όπως είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά επειδή στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δείξουμε μέσα στο γήπεδο αν είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: