Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Πήρε Γκαϊντάρσκι ο Ολυμπιακός

Εναν ακόμα σπουδαίο διεθνή Βούλγαρο ετοιμάζεται να φέρει στο λιμάνι ο Ολυμπιακός. Ο Χρίστο Τσβετάνοφ μπορεί να μην «έπιασε» πέρυσι, ωστόσο το όνομα του Κράσιμιρ Γκαϊντάρσκι δίνει περισσότερες εγγυήσεις.

Ο 24χρονος κεντρικός πρώην παίκτης της Λέφσκι Σόφιας συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Γκαϊντάρσκι βρισκόταν στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν προσπάθησε να τον πάρει «πακέτο» από τους Βούλγαρους, μαζί με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Τότε, η Λέφσκι που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποδυναμωθεί τόσο, παραχώρησε στον Ολυμπιακό μόνο το διεθνή διαγώνιο, ο οποίος θα παραμείνει στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν.

Με την απόκτηση του Γκαϊντάρσκι οι «ερυθρόλευκοι» δυναμώνουν στο φιλέ, καθώς έχουν συμφωνήσει επίσης με τον Ιβάν Μάρκες, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και οι Ελληνες διεθνείς Δημήτρης Σουλτανόπουλος και Ακης Χατζηαντωνίου.

Ο τελευταίος ίσως να αποδεσμευτεί, ενώ δεν υπολογίζεται ο Αντώνης Τσακιρόπουλος που δεν είναι στα πλάνα του Σωτήρη Δρίκου.

Και τώρα ο ακραίος
Επόμενος «στόχος» του Ελληνα τεχνικού είναι ένα «δυνατό» όνομα στα άκρα, θέση στην οποία ο Ολυμπιακός «πονάει», καθώς έχει μόνο τους Κώστα Χριστοφιδέλη και Θεόκλητο Καρυπίδη (αποκτήθηκε πρόσφατα).

Ο Ούγγρος, Πέτερ Βέρες, παραμένει ο μεγάλος... πόθος, ωστόσο έχει «πλούσια» πρόταση από τη ρωσική Φακέλ. Στα υπόψη βρίσκεται ακόμα ένας Βούλγαρος, ο Τοντόρ Αλεξίεφ (24 ετών, 2 μ.) που έχει συμφωνήσει με την Κοριλιάνο.

Η μεταγραφή, ωστόσο, δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς εχθές ο Βούλγαρος παντρευόταν, γεγονός που δίνει λίγο ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό να κινηθεί και να προλάβει την ιταλική ομάδα.

Εξετάζεται και η περίπτωση του Μετόντι Ανανίεφ (21 ετών, 2,02 μ.) που έχει δώσει τα «χέρια» με την ιταλική Μοντικιάρι και δύσκολα θα αλλάξει απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: