Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

Οι νέοι δίδυμοι πύργοι

Παρότι αποκτήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, ο Ιβάν Μάρκες και ο Κράσιμιρ Γκαϊντάρσκι ανακοινώθηκαν μαζί από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση των δύο κεντρικών, οι οποίοι θα σχηματίσουν βασικό δίδυμο μπροστά στο φιλέ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

"Το ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση των συμφωνιών με τους κεντρικούς διεθνείς αθλητές, Μάρκες Ιβάν (2,05μ. από τη Βενεζουέλα) και Γκαϊντάρσκι Κράσιμιρ (2.04, από τη Βουλγαρία) για συνεργασία ενός χρόνου", αναφέρει το "ερυθρόλευκο" δελτίο Τύπου.

Στην ομάδα υπάρχει ήδη ο εξελίξιμος πρώην κορυφαίος μπλοκέρ του πρωταθλήματος, Δημήτρης Σουλτανόπουλος και ο πολύπειρος Άκης Χατζηαντωνίου, ενώ στα πλάνα του Σωτήρη Δρίκου δεν συμπεριλαμβάνεται ο αρχηγός Αντώνης Τσακιρόπουλος, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες ημέρες έκανε τα μπάνια του παρέα με τον κουμπάρο του, Μάριο Γκιούρδα (αναζητεί επίσης ομάδα στην Αθήνα ή κοντά στην πρωτεύουσα) και ταυτόχρονα, επιθυμεί να ρυθμίσει το μέλλον του.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο Σωτήρης Δρίκος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ακραίο από την ξένη αγορά, ήδη εξαντλήθηκε η βουλγάρικη αγορά, ενώ η ενδεχόμενη μετακόμιση του Νο1 υποψήφιου μετεγγραφικού στόχου, του δίμετρου Πέτερ Βέρες στη Φακελ από ώρα σε ώρα, μάλλον θα "δέσουν" τα "ερυθρόλευκα" χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: