Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Καλμαζίδης: "Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ηρακλή"


Για την κλήρωση ο συνεργάτης του τεχνικού του Ηρακλή, Άντερς Κρίστιανσον, Γιάννης Καλμαζίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΤΑΠ θυμήθηκε τα σχόλια που είχαν υπάρξει μετά την περσινή κλήρωση και στο τέλος ο "Γηραιός" κατέκτησε το πρωτάθλημα.
"Για μένα οι κληρώσεις δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία. Και πέρυσι την ίδια εποχή κληρωθήκαμε στη πρεμιέρα να παίξουμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και κάναμε λόγο για δύσκολη κλήρωση. Τελικά κερδίσαμε με 3-2 και η δύσκολη κλήρωση δούλεψε υπέρ μας", για να προσθέσει: "Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Σημασία δεν έχει ποια ομάδα θα έχουμε απέναντι μας αλλά πως θα χειριστούμε εμείς τη κατάσταση".

"Εξάλλου την κλήρωση για να την αξιολογήσουμε πρέπει να την δούμε και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα του Champions League. Επίσης φέτος θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες το πρωτάθλημα καθώς θα διακοπεί και πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε και ποιοι θα απουσιάζουν. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι ο πρώτος γύρος θα είναι πιο δύσκολος γιατί θα έχουμε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και το θετικό ότι στο δεύτερο γύρο θα τα έχουμε εντός έδρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: