Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ MVP της 11ης αγωνιστικής

Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ της ΕΑ Πατρών Λουξ αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Αθλητής (MVP) της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010. Ο Βούλγαρος διαγώνιος της ΕΑΠ Λουξ, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη νίκη με 3-2 στην έδρα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας 27 πόντους με 24/35 επιθέσεις και 3 άσους.
«Είμαι χαρούμενος διπλά, γιατί αυτή η προσωπική διάκριση συνδυάσθηκε με μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Εγώ προσπαθώ πάντα να παίξω καλά, χωρίς να βλέπω ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας κι αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Πιστεύω ότι όλη η ομάδα έπαιξε καλά και κυρίως ότι αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό βόλεϊ», είπε ο 25άχρονος διαγώνιος στο volleyleague.gr και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα.
«Η φετινή διοργάνωση έχει τρομερό ενδιαφέρον και χαίρομαι πραγματικά γιατί μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον η ΕΑΠ Λουξ δικαιώνει τις προσδοκίες και βρίσκεται πολύ ψηλά. Είχαμε μια δύσκολη αρχή, αλλά σιγά, σιγά βρήκαμε το δρόμο μας και νομίζω ότι η βελτίωση μας είναι αισθητή, αλλά στα πλέι οφ πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Φέτος, νομίζω ότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο αφού σχεδόν σε κάθε αγωνιστική υπάρχει και μία έκπληξη. Αυτό είναι πολύ καλό για το άθλημα και το ότι η Ελληνική Λίγκα κάθε χρόνο γίνεται πιο δυνατή το ξέρουν πλέον και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: