Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Προφορική συμφωνία με Σάμαρτζιτς

«To TAΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον λίμπερο, Μάρκο Σάμαρτζιτς (Marko Samardzic), ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται το βράδυ της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη με πτήση από το Βελιγράδι, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα και να ενσωματωθεί πολύ σύντομα στις υποχρεώσεις της».


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΣΑΜΑΡΤΖΙΤΣ

Ο Μάρκο Σάμαρτζιτς (Marko Samardzic) γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1983 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1.90μ., βάρος 82κ. κι αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια μετακόμισε για τρία χρόνια στην Βοϊβοντίνα. Την περίοδο 2007-΄08 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τουρ στο γαλλικό πρωτάθλημα, την περίοδο 2008-'09 ήταν μέλος της πολωνικής, Τρεφλ Γκτνασκ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι σητν πατρίδα του και τον Ερυθρό Αστέρα.
Από το 2004 και μετά, αγωνίζεται ως βασικό λίμπερο της Εθνικής ομάδας της Σερβίας, όπου είναι συμπαίκτης και με τον έτερο διεθνή Σέρβο του ΑΡΗ Μαρμούρη, Νίκολα Κοβάσεβιτς, ενώ το μετο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει κατακτήσει την τρίτη θέση το 2007 στο European Volleyball Championship και την επόμενη χρονιά, το 2008, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο World League. Το 2008 ήταν παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, ενώ μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του ήταν η ανάδειξή του το 2005 ως κορυφαίος λίμπερο του World League.



Δεν υπάρχουν σχόλια: