Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Επιστροφή στις προπονήσεις

Από το πρωί του Σαββάτου έχουν επιστρέψει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, μετά την ολιγοήμερη άδεια, που είχαν, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Το σύνολο του Γιώργου Οικονομίδη έκανε το πρωί του Σαββάτου βάρη κι εν συνεχεία το απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο, ενώ για σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο μία απογευματινή προπόνηση στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» έχει πλήρες το «οπλοστάσιό» του, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν απουσίες κι αγωνιστικά προβλήματα. Ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης αναμένεται να ολοκληρώσει το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και στη συνέχεια οι «κίτρινοι» θ΄ αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι με φόντο το εορταστικό κλίμα των ημερών, η ομάδα του ΑΡΗ Μαρμούρη θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 28/12 στις 21:00 στο ARIS SPORTS CAFÉ.
 
Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS
 
Σε μία κίνηση ανθρωπιάς, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα στις 13:00 την καθιερωμένη πλέον επίσκεψη αγάπης στο Παιδικό Χωριό SOSστο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, συνοδοιπόρος σ΄ αυτήν την προσπάθεια θα είναι κι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δυο φορείς.
Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Δευτέρας αντιπροσωπεία της Ένωσης, προεξέχοντος φυσικά του προέδρου της και προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗ, κ. Νίκου Παπαδοπούλου, μαζί με αντιπροσωπεία αθλητών των ομάδων της Θεσσαλονίκης, που συμμετέχουν στην Α1 Εθνική κατηγορία, θα επισκεφθούν το Παιδικό Χωριό SOS, προκειμένου να προσφέρουν δώρα στα παιδιά που διαμένουν σε αυτά και να συνομιλήσουν μαζί τους.
Ο σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να επαναφέρουν τα παιδιά, που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους φυσικούς τους γονείς, στο φυσικό κοινωνικό κύτταρο την οικογένεια. Πρόκειται για μια συνεχή κοινωνική διαδικασία όπου η πραγματική και πρακτική της εφαρμογή αποτελεί μια διαφορετική μορφή κοινωνικής περίθαλψης προς τα παιδιά και συγχρόνως αποτελεί μία συνεχή συνεισφορά στην διαμόρφωση μιας ειρηνικής και ανθρώπινης κοινωνίας.
Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μια μακρόχρονη, συνεχή και σταθερή βάση. Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το κάθε παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία και να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της ζωής. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι από τους ελάχιστους Οργανισμούς που προσφέρουν αυτή την πλήρη προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: