Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

«Θα τα καταφέρουμε…»

Στη Γαλλία ταξιδεύει την επόμενη εβδομάδα ο Ηρακλής στο πλαίσιο της αυλαίας της φάσης των ομίλων του Champions League για την αναμέτρηση με τις Κάννες, όπου θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση πρόκριση. Ο "γηραιός" κόντρα στην Κούνεο έπιασε καλή απόδοση, γεγονός, που όπως επεσήμανε ο Νίκος Σμαραγδής, αν επαναληφθεί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Ο κεντρικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε σχετικά: «Σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ματς με την Κούνεο τα πήγαμε περίφημα. Εμείς κρατάμε από αυτό το παιχνίδι την καλή μας εμφάνιση. Δείξαμε ότι αν πιάσουμε καλή απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και με 3-0 σετ. Ομως χάσαμε το σετ καθαρά από δική μας χαζομάρα. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε να πιάσουμε καλή απόδοση και στις Κάννες για να κάνουμε πράξη την πρόκρισή μας».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, που για ακόμα μια φορά έδωσε βροντερό παρών: «Όταν βλέπεις τέτοιο κόσμο να σε χειροκροτεί δεν έχεις παρά να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Θέλουμε να του χαρίσουμε πολλές επιτυχίες. Γενικά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: