Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Κρίστιανσον : «Παίξαμε φανταστικά»


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και τη νίκη επί της Ιταλικής Κούνεο εμφανίστηκε ο προπονητής του Γηραιού Άντερς Κρίστιανσον: «Σήμερα παίξαμε φανταστικά. Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στη πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε πολύ θετικά. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχαμε κάποιες καλές στιγμές αλλά περισσότερο κακές. Στον αγώνα με την Κούνεο είχαμε κάποιες κακές αλλά περισσότερες καλές. Χάσαμε το τρίτο σετ επειδή ο Βάισμανς ρίσκαρε τα πάντα από τη γραμμή του σερβίς.
Κονσταντίνοφ: «Πολύ χαρούμενος για τη νίκη»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μία πολύ δύσκολη αντίπαλο όπως είναι η Κούνεο. Έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε τη πρόκριση και τα δώσαμε. Πιέσαμε πολύ στο σερβίς αλλά νομίζω ότι το κλειδί της νίκης ήταν ότι κρατήσαμε πολύ στην υποδοχή.
Όταν ο Ηρακλής παίζει όπως πρέπει τότε καμία ομάδα δεν έχει τύχη. Στον αθλητισμό βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο και το είδαμε αυτό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Βέβαια η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν σήμαινε κάτι γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εάν χάναμε όμως σήμερα από την Κούνεο τότε δεν θα υπήρχε αύριο. Για αυτό ακριβώς είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη. Στοπ προηγούμενο παιχνίδι ζήτησα από τους οπαδούς τη βοήθεια τους και πράγματι σήμερα που έκαναν το χατίρι. Τους ευχαριστώ για τη παρουσία τους. Σήμερα αισθάνθηκα την βοήθεια τους».
Από τη πλευρά του ο αρχηγός της Ιταλικής Κούνεο Βάισμανς είπε: « Ο Ηρακλής ξεκίνησε πολύ καλά. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή. Στο τρίτο σετ προσπάθησα πολύ από τη γραμμή του σερβίς και πράγματι έβαλα την ομάδα μου ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο στη συνέχεια λυγίσαμε. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς πρέπει τώρα να κερδίσουμε οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι για να προκριθούμε» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: