Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην παρθενική της συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.
Στον επαναληπτικό προημιτελικό στη φάση των «16» που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν παρουσία 2.500 θεατών ο Ολυμπιακός νίκησε την Ραμπίτα Μπακού με 3-0 (25-19, 25-17, 25-19) και σε συνδυασμό και με το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Ρέντη προκρίθηκε στην 8αδα.
«Κάναμε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση παρουσία 2.500 κόσμου. Ηταν μια μοναδική εμπειρία για τις αθλήτριες μου που συνήθως παίζουν σε άδεια γήπεδα. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι διότι στην πρώτη συμμετοχή του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά κύπελλα φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά. Μπορεί να είχαμε αντιπάλους του χεριού μας αλλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν», δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Στέφανος Πολύζος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πολύζος): Καλαϊτζίεβα, Τένεβα, Σιμάνκοβα, Κιόση, Μποροβίντσεκ, Χατζηνικολάου / Βλάχου (λ), Κόρνια.

Ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ιμολα (Ιταλία) – Φάκρο Μουζίνα (Πολωνία).
Στον πρώτο αγώνα η ιταλική ομάδα είχε νικήσει στην Πολωνία 3-2 και ο επαναληπτικός θα γίνει απόψε στις 9.30μ.μ. στην Ιταλία.
Ο πρώτος προημιτελικός θα γίνει εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό στις 13 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός που θα κριθεί η πρόκριση θα γίνει στο Ρέντη 20 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: