Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΗΡΑΚΛΗ

Καυστικοί ήταν στις δηλώσεις του παίκτες και προπονητής του Ηρακλή μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, με τους διαιτητές να βρίσκονται στο στόχαστρο. Ο αρχηγός του "γηραιού", Αντρέι Κράβαρικ επεσήμανε χαρακτηριστικά: "Για εμάς αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται. Δεν τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός πήρε τους 2 βαθμούς , οι διαιτητές τον 1 βαθμό και εμείς 0". Στο ίδιο μήκος και τα λεγόμενα του προπονητή του "γηραιού", Άντερς Κρίστιανσον: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι. Το σκορ έπρεπε να ήταν 2-2.

Δεν ξέρω τι θα γινόταν στο πέμπτο σετ αλλά το σίγουρο είναι ότι οι διαιτητές μας έκλεψαν έναν βαθμό που θα μας φανεί πολύτιμος στη συνέχεια. Έχουμε βέβαια το παιχνίδι του δεύτερου γύρου μέσα στην έδρα μας αλλά με τα λάθη που έκαναν οι διαιτητές μας στέρησαν έναν ή δύο βαθμούς. Ο Ηρακλής θα έκανε το 2-2 στα σετ και όλα θα ήταν ανοιχτά στο πέμπτο σετ. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν δύο λάθη τόσο σημαντικά. Ειδικά στο σερβίς του Κονσταντίνοφ που ήταν πεντακάθαρα μέσα όφειλαν οι διαιτητές να το δουν. Η δουλειά τους είναι βλέπουν τις γραμμές. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ελπίζω η τηλεόραση να έδειξε τι έγινε".

Ακολούθως πρόσθεσε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι αλλά για τους λόγους που προανέφερα δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό ή τους βαθμούς που αξίζαμε. . Παρά και τις απουσίες των Νίλσον , Κράβαρικ κατόρθωσαν να ορθώσουν ανάστημα και να έχουν υψηλά ποσοστά σε όλους τους τομείς .Ακόμα και στο σέρβις που στα τελευταία παιχνίδια είχαμε πρόβλημα καταφέραμε και το διορθώσαμε. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά και αυτά μέσα από τη δουλειά θα τα ξεπεράσουμε. Το πρωί ο Μπρουκς δεν έκανε προπόνηση λόγω ενοχλήσεων που είχε στη πλάτη και έτσι επέλεξα να χρησιμοποιήσω τον Παπαδημητρίου ο οποίος αντεπεξήλθε και βοήθησε την ομάδα".

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Μάουρο Μπερούτο υπογράμμισε: "Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι και αυτό το καταλαβαίνεις από την υποδοχή και την άμυνα. Το δεύτερο σετ το κερδίσαμε από την υποδοχή του Κόβατς και αυτό πρέπει να αποτελεί παράδειγμα παιχνιδιού. Ήταν ένα ματς πολύ σημαντικό και δύσκολο με τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Ο Αμαράλ Ντάντε σημείωσε: "Ένα υπέροχο παιχνίδι. Το καλύτερο μέχρι τώρα. Ο Ηρακλής έπαιξε πολύ καλά στο σερβίς και μας δυσκόλεψε στην άμυνα και στην κόντρα επίθεση. Πήραμε πολλές μπάλες στην άμυνα αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και κάναμε και αρκετά λάθη. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε το αίμα μας πίσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: