Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

η τελική φάση του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών θα γίνει στην Ορεστιάδα

Την πρόθεσή της η τελική φάση του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών να γίνει στην Ορεστιάδα γνωστοποίησε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης. Η πόλη της Ορεστιάδας και το νέο κλειστό «παλατάκι» του Εβρου χωρητικότητας 2.550 θεατών είναι έτοιμο να αναλάβει για 2η φορά τελική φάση του Κυπέλλου μετά τη δέσμευση του Μπελιγράτη.

Ο Αθλητικός Ομιλος Ορεστιάδας μπορεί να περνά δύσκολες στιγμές μετά τον υποβιβασμό του στην Α2, ωστόσο η παράδοση και η αγάπη της πόλης για το άθλημα στάθηκαν ικανές προκειμένου να φέρουν την μεγάλη αυτή διοργάνωση στον Εβρο.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Γιώργος Αρβανιτίδης μετά την κοινοποίηση της ΕΟΠΕ τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη για την επιλογή της Ορεστιάδας να φιλοξενήσει για δεύτερη φορά την διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε μια εξίσου καλή και γιατί όχι καλύτερη διοργάνωση από την προηγούμενη. Ο κόσμος της πόλης αγαπά το βόλεϊ και την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και θα το δείξει και στην διοργάνωση του Κυπέλλου. Θέλουμε την ζεστή συμπαράσταση όλων των φορέων της περιοχής και του αθλητισμού προκειμένου το γήπεδο παλάτι που έχουμε να γεμίσει και να το φετινό φάιναλ φορ να είναι το πλέον πετυχημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: