Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Δεν συναντήθηκαν Μπερούτο και Σταθοκωστόπουλος


Ο Μάουρο Μπερούτο γύρισε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα, αλλά η πολυαναμενόμενη συνάντησή του με τον πρόεδρο του «πράσινου» ΤΑΠ Βλάση Σταθοκωστόπουλο δεν ήταν δυνατό να γίνει, διότι ο δεύτερος αναχώρησε για εξαήμερο επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία.

Το εντυπωσιακό είναι πως η συνάντηση των δύο ανδρών δεν αναμένεται να γίνει πριν από το τέλος του μήνα, καθώς στο τέλος της εβδομάδας ο Μπερούτο θα αναχωρήσει για τη Φινλανδία, όπου θα κοουτσάρει την εθνική ομάδα της χώρας στο προολυμπιακό που θα γίνει στην Ουγγαρία.

Ο Μπερούτο θα ήθελε σίγουρα να ξεκαθαρίσει με τον Σταθοκωστόπουλο το ρόλο του Πανίκου Χρυσοστόμου. Πάντως, τις τελευταίες ημέρες ο Πανίκος προσπαθεί να προσεγγίσει τους αθλητές και να τους κερδίσει έναντι του Μπερούτο και δεν είναι τυχαίες οι δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους στους αγώνες του μπάσκετ και του γυναικείου βόλεϊ, παρότι κάτι ανάλογο έχει αποφύγει να κάνει στο παρελθόν ακόμα και ο ίδιος ο Σταθοκωστόπουλος.

Σημειωση: τι μανια εχει ο Ασημ@κοπουλος με τον Πανικο δεν μπορω να καταλαβω δημιοσιογραφος ειναι η οπαδός, γιατί αν δεν είναι οπαδός τότε γιατί μας τα ζάλιζε με την εμπάθεια του για τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: