Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Ο Ηρακλής Liu-Jo κέρδισε με 3-0 τον Άρη

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Ηρακλής Liu-Jo νίκησε με 3-0 (25-18, 25-18, 25-17) τον Άρη στο φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο ΕΓ Μίκρας. Οι δύο ομάδες έπειτα από συμφωνία των δύο προπονητών έπαιξαν ακόμα ένα σετ το οποίο κατέκτησε και πάλι ο Ηρακλής με 25-19.
Ο Άντερς Κρίστιανσον παρέταξε την ομάδα με τον Πιπέργια πασαδόρο, τον Άχρεμ και τον Μπρουκς στα άκρα , τον Κράβαρικ και τον Πετρέα στο κέντρο, τον Σωτηρίου στη διαγώνιο ,και λίμπερο τον Παπαδημητρίου. Βέβαια στη διάρκεια του αγώνα ο Σουηδός τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας έτσι χρόνο συμμετοχής και στους Κανέλλο, Γεωργιάδη.
Ηρακλής (Κρίστιανσον): Κράβαρικ, Άχρεμ, Πιπέργιας, Μπρουκς, Σωτηρίου Παπαδημητρίου (λ), Γεωργιάδης, Κανέλλος.
Άρης (Μέλκας): Γεωργόπουλος, Σαρικείσογλου, Ράντιτς, Τακουρίδης, Ρόλιτς, Σιμεούνοβιτς, Νικηφορίδης (λ),Κυπριανός, Κυπριανός Π., Σκούφης.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Γηραιού Άντερς Κρίστιανσον μετά και το τέλος του φιλικού αγώνα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση αλλά και την διάθεση που είχαν οι παίκτες του καθώς τόνισε: "Μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας δώσαμε ένα παιχνίδι για να δούμε που βρισκόμαστε. Η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ότι περίμενα. Το ευχάριστο για μένα είναι ότι είδα ότι παρά και τις απουσίες η ομάδα μου έκανε λιγότερα λάθη. Όλα τα παιδιά ήταν σε καλή κατάσταση και περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζω και οι αθλητές που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές του ομάδες να μην είναι πολύ κουρασμένοι και φυσικά να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς".
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ CHAMPION
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες αμέσως μετά και το τέλος του φιλικού παιχνιδιού έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αθλητικής εταιρίας Champion που είναι και ο επίσημος χορηγός ένδυσης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: