Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

beach volley - ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ-Θάλεια:Δεν υπάρχει φαβορί


Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη αναμένεται να φτάσουν στον τελικό της Καλύμνου, όπου εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσουν τις Καραντάσιου/ Αρβανίτη, που λόγω της παγκόσμιας κατάταξης(έβδομες έναντι δέκατες έκτες στην ολυμπιακή κατάταξη) είναι το φαβορί.
Η Θάλεια Κουτρουμανίδου όμως διαφωνεί «δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες. Αν με το καλό φτάσουμε στον τελικό θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία. Όποια ομάδα είναι καλύτερη θα κερδίσει. Χαιρόμαστε που θα ξαναπαίξουμε σε τελικούς πανελληνίου πρωταθλήματος και το αντιμετωπίζουμε σαν νέα πρόκληση στην καριέρα μας. Και οι δυο ομάδες έχουν άγχος, όποια το αποβάλει θα πάρει και τον τίτλο»
Για τη διαφορά ελληνικού και παγκοσμίου τουρνουά εκτιμά «το μόνο που αλλάζει είναι οι θεατές και θα χαρούμε που θα παίξουμε μπροστά στους συμπατριώτες μας, με την ελπίδα να τους ευχαριστήσουμε με το θέαμα που θα προσφέρουμε»
Για το Πεκίνο «Μένουν λίγες ημέρες, μετά την Κάλυμνο θα κάνουμε μια εβδομάδα προπονήσεις στην Αθήνα και θα αποφασίσουμε με τον προπονητή μας αν θα πάμε στο Κλάνγκεφουρτ. Στο Πεκίνο θα παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: