Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Για το τρία στα τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ (ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ)

Την ευκαιρία για να κάνουν το "τρία στα τρία" έχουν οι ελληνικές ομάδες κατά την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αυξάνοντας ταυτόχρονα σημαντικά (οι Ηρακλής και Ολυμπιακός) τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όλες οι αναμετρήσεις των ελληνικών συγκροτημάτων θα διεξαχθούν την Τετάρτη, με τον Πρωταθλητή Ηρακλή να είναι η μοναδική ομάδα που θα παίξει εκτός έδρας. Ο «Γηραιός» θα αντιμετωπίσει την Μπουντεγιόβιτσε, είναι καλύτερος και θα πρέπει να νικήσει για να δώσει συνέχεια στην επιτυχία του επί του ίδιου αντίπαλου, στη Θεσσαλονίκη.


Ομοίως, ο Ολυμπιακός θα παίξει στο "Μελίνα Μερκούρη" με την Αλμερία, της οποίας επικράτησε στην Ισπανία με 3-1. Η αποστολή των "ερυθρολεύκων", όμως, είναι δυσκολότερη, καθώς ο Σωτήρης Δρίκος... ξέμεινε από ακραίους: Χριστοφιδέλης και Καρυπίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Τζούριτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κι έτσι, ως λύση ανάγκης στα "τεσσάρια" έχει επιστρατευθεί ο Νίκος Ρουμελιώτης.
Το πιο εύκολο έργο έχει, τουλάχιστον θεωρητικά, ο εντυπωσιακός φετινός Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει στη Γλυφάδα την Ποντγκόριτσκα. Οι "πράσινοι" είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το απόλυτο ρεκόρ τους (τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες). Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης ημέρας:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
=========
18.12 Κούνεο-Κάννες
19.12 Μπουντεγιόβιτσε-Ηρακλής

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
=========
19.12 Παναθηναϊκός-Ποντγκόριτσκα
20.12 Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ-Σκρα Μπελχάτοφ

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
=========
19.12 Ολυμπιακός-Αλμερία
19.12 Φριντρισχάφεν-Ντιναμό Καζάν

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
=========
19.12 Πιατσέντζα-Αρκάς Σπορ
20.12 Μαγιόρκα-Χοτβόλεϊς Βιέννης

Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ
=========
19.12 Γιαστρζέμπσκι-Απελντορν
19.12 Κνακ Ρόζελαρ-Τρεβίζο

ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ
==========
18.12 Ντιναμό Μόσχας-Νόλικο Μαασέικ
19.12 Παρί Βόλεϊ-Μπλεντ

2 σχόλια:

jmarkog είπε...

file blepeis ekplh3h sto paixnidi tou olympiakou?

admin είπε...

τελικά θα παιξει ο χριστοφιδελης οπότε και εγω εκανα πίσω μαλλον θα ελεγα πιο γεματα σετ και πιθανως θα παρουν σετ και οι Ισπανοί