Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ INLANDER ΟΜΟΝΟΙΑ

Η διοικούσα επιτροπή της πετοσφαιρικής ομάδας, INLANDER Ομόνοια, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Βούλγαρο προπονητή, Πέτιο Ντραγκίεφ. Με αυτή την ευκαιρία το σωματείο της Ομόνοιας θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Ντραγκίεφ για την μέχρι σήμερα συνεργασία και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην περαιτέρω σταδιοδρομία του.

Επίσης η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε ότι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα στηρίξει την νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, την οποία θα αναλάβουν ο αρχηγός Πάνος Ηρακλέους και ο πρώην πετοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Χρυσοστόμου, με μοναδικό και πρωταρχικό στόχο την είσοδο της ομάδας στην πρώτη 4άδα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

"Απαράδεκτη θεωρεί την στάση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η διοικούσα επιτροπή του σωματείου μας, όσον αφορά την μη συμμετοχή του Κοσταρικανού μας πετοσφαιριστή, Τζάκσον Ριβέρα, στον πρόσφατο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» στάδιο. Ενώ η ΚΟΠΕ διαβεβαίωσε το σωματείο μας ότι μπορεί ο πετοσφαιριστής μας να αγωνιστεί στο εν λόγω παιγνίδι, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ειδοποιήθηκε το σωματείο μας ότι ο συγκεκριμένος πετοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: