Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Δηλώσεις από Κρίστιανσον και Κονσταντίνοφ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ)



Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος αλλά και στη πρεμιέρα του πρώτου γύρου εμφανίστηκε μετά και το τέλος του αγώνα ο Σουηδός προπονητής Άντερς Κρίστιανσον που αύριο το πρωί αναχωρεί για την ιδιαίτερη πατρίδα του με αφορμή και τις διακοπές των Χριστουγέννων.
«Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να μην προσφερόταν για μεγάλη κόντρα αλλά τουλάχιστον από τη πλευρά μας παίχτηκε ωραίο βόλεϊ με αρκετές ωραίες φάσεις που τις ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Το θετικό ήταν ότι παρά και τη διαφορά δυναμικότητας οι αθλητές μου δεν επηρεάσθηκαν από την αντίπαλη ομάδα, έμειναν συγκεντρωμένοι και καθάρισαν νωρίς τη νίκη. Πήγαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς παρά και το γεγονός ότι φοβούμουν ότι θα χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας αρχικά γιατί ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν από τις διακοπές και κατά δεύτερον γιατί προερχόμασταν από το ταξίδι στη Τσεχία και ήμασταν αρκετά χαλαροί στη προπόνηση της Παρασκευής».
Από τη πλευρά του ο Βούλγαρος ακραίος του Γηραιού Πλάμεν Κονσταντίνοφ τόνισε: «Περίμενα περισσότερη αντίσταση από τον ΠΑΟΚ. Έχω συνηθίσει διαφορετικά σε τέτοια ντέρμπι. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε η κόντρα που θα θέλαμε και ίσως ο κόσμος μας να μην το ευχαριστήθηκε. Θα ξεκουραστούμε τώρα και με τη νέα χρονιά θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και ελπίζω και χωρίς τραυματισμούς για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα πω πολλά . Θα αρκεστώ μόνο να πω ότι στον αγώνα με τη Κούνεο θα πάμε για το 3Χ3».

Δεν υπάρχουν σχόλια: