Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Για το πρώτο βήμα ο ΑΡΗΣ


Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Φοίνικα Σύρου για τις θέσεις 5-6, όπου οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στους νεοφώτιστους στην κατηγορία, ο κεντρικός της ομάδας, Γιώργος Πετρέας, επεσήμανε: “Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον το πλεονέκτημα της έδρας που έχουμε συγκριτικά με τον αντίπαλό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε με το…δεξί τις υποχρεώσεις μας σ΄ αυτήν την φάση”, για να προσθέσει: “Θεωρώ ότι απέχουμε μόλις δύο αγώνες από την επίτευξη του φετινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την παρουσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια”.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης του Εβάντρο, η οποία έχει περάσει πλέον στα χέρια του αθλητικού δικαστή, καθώς ο Βραζιλιάνος διαγώνιος απολογείται την Πέμπτη ενώπιόν του, θα φανεί το αν ο 27χρονος παίκτης θα ενισχύσει ή όχι την ομάδα του στον πρώτο αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου. Τέλος, το ΤΑΑ ΑΡΗΣ απολογείται, επίσης, αύριο στον αθλητικό δικαστή για τα όσα έλαβαν χώρα στον τρίτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά της στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών το απόγευμα της Πέμπτης (7.00μμ) για τον πρώτο αγώνα της γ΄ φάσης των πλέι-οφ της Α1 ανδρών για τις θέσεις 5-6. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄ αυτόν, ο κόσμος του ΑΡΗ καλείται να παραβρεθεί στο γήπεδο για να βοηθήσει το έργο της αγαπημένης του ομάδας, αποφεύγοντας ωστόσο να παρεκτραπεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: