Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Η βράβευση της ΕΑΠ Λουξ από την ΕΣΑΠ


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας η εκδήλωση της ΕΣΑΠ η οποία απένειμε στην ομάδα της ΕΑΠ Λουξ το Κύπελλο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ελληνικό πρωτάθλημα και το Χάλκινο μετάλλιο στους παίκτες της Πατρινής ομάδας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος είπε: «Με μεγάλη μου χαρά είμαι στην πόλη της Πάτρας η οποία κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια στο χώρο του βόλεϊ και φέτος αν δεν είχε διαφορές ατυχίες, τότε θα μπορούσε να έχει περισσότερες διακρίσεις. Η ΕΣΑΠ κάνει μια προσπάθεια για την αναβάθμιση του Ελληνικού βόλεϊ, είναι υπέρ της αποκέντρωσης και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε. Συγχαίρω τους παίκτες της ΕΑΠ Λουξ, το προπονητικό team, την διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Μανώλη Ρογδακη για την προσπάθεια που έχει κάνει. Η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα και έχοντας πίσω σου τον Ηρακλή που αγωνίστηκε στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα σημαντικό βήμα και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούν του χρόνου να κάνουν ένα βήμα παραπάνω».

Στη συνέχεια, μίλησε ο Νίκος Τζανάκος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου ο οποίος τόνισε: «Μεταφέρω τις ευχές του δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Φούρα και τα συγχαρητήρια του στην ΕΑΠ Λουξ η οποία είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην γειτονιά του και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. Όλοι μας συγχαίρουμε τους ανθρώπους της ομάδας που είναι πρεσβευτές της πόλης μας σε μια εποχή όπου η πόλη δέχεται χτυπήματα και το έχει μεγάλη ανάγκη.
Η ΕΑΠ λουξ φέτος έζησε την καλύτερη της στιγμή με την κατάκτηση της 3ης θέσης αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη μέχρι την επόμενη γιατί έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά της σε ότι χρειαστεί».
Ακολούθως, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ, Γιάννης Κασίμης ο οποίος είπε: «Καλωσορίζω στην Πάτρα τον Στέλιο Προσαλίκα και τον Νίκο Παπαδόπουλο, πολλές φορές ψάχνουμε ευκαιρία να κατεβάσουμε στην Πάτρα τα ηγετικά στελέχη ομοσπονδιών και αυτή την ευκαιρία μας την έδωσε η ΕΑΠ. Συγχαρώ και εγώ από την πλευρά μου το προπονητικό team, τους παίκτες και την διοίκηση του συλλόγου που αποτελείται από Πατρινούς. Ίσως τα πράγματα να ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν υπήρχαν διαφορές ατυχίες αλλά θα ήταν μοιρολατρικό να μείνουμε εκεί. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε εδώ και να πανηγυρίζουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Στη συνέχεια, μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Στέλιος Προσαλίκας ο οποίος σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, θεώρησα υποχρέωση μου να είμαι παρόν σε αυτή την εκδήλωση, έχω καλές αναμνήσεις από την πόλη της Πάτρας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ, τους προπονητές, τους παίκτες και τους χορηγούς για την φετινή τους πορεία. Για να κατακτήσεις μετάλλιο πρέπει να είσαι στο κόλπο, από μια λεπτομέρεια χάνονται τα μετάλλια, το σημαντικό είναι να είσαι στο κόλπο και αυτό το έκανε η ΕΑΠ Λουξ. Μπορεί του χρόνου να καταφέρει κάτι καλύτερο».

Επίσης, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Μανώλης Ρογδάκης ο οποίος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Πατρέων γιατί μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Νίκο Παπαδόπουλο για την τεράστια προσφορά του στην αναμόρφωση του Ελληνικού βόλεϊ. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση. Επίσης ευχαριστώ τον Στέλιο Προσαλίκα γιατί με την παρουσία του στην Ε.Ο.ΠΕ. έχει δώσει νέα πνοή στο Ελληνικό βόλεϊ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή Γιώργο Χριστόπουλο που παρά τις ατυχίες κατάφερε να πετύχει τον στόχο που είχαμε θέσει αλλά και τους παίκτες για την προσπάθεια του. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τις ατέλειωτες ώρες που έχουν δαπανήσει για την ομάδα αλλά και τους χορηγούς που ήταν δίπλα μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε ένα είχαμε κάνει τίποτα. Έχουμε ακόμα πολλά βήματα να κάνουμε στο κομμάτι της οργάνωσης. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μια υγιής διοίκησης και σήμερα είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική μέρα για την ΕΑΠ Λουξ. Θεωρώ όμως ότι μπορεί να έρθει και σημαντικότερη».

Τέλος, μίλησε και ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, εκ των ιδιοκτήτων της εταιρείας Λουξ που είναι ο κεντρικός χορηγός της ΕΑΠ Λουξ, αναφέροντας: «Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να πάνε όλα καλά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε όλους τους τομείς».

Από τους παίκτες, ο αρχηγός της ΕΑΠ Λουξ, Μάκης Λαμπρόπουλος, τόνισε: «Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα. Εκ μέρους των παικτών θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την προσπάθεια της και εύχομαι του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα γιατί αυτή η ομάδα πραγματικά το αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: