Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

A. Zέκοφ: "Δύσκολη αποστολή με Ηρακλή, στόχος μας η νίκη"


Μετά την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, επιστροφή στο Ελληνικό πρωτάθλημα για την ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (19.00) της Δευτέρας (26/1) υποδέχεται τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.

Ο πασαδόρος της ΕΑΠ Λουξ, Αντρέι Ζέκοφ, δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι που δίνουμε στην Πάτρα και στόχος μας είναι η νίκη για να διατηρηθούμε στη 3η θέση της βαθμολογίας. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και τώρα θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ένα μήνα με πολλούς και δύσκολους αγώνες που έρχεται».

Οι «μελανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία τους και το μοναδικό πρόβλημα για τον Χριστόπουλο είναι οι ενοχλήσεις που έχει στον αριστερό ώμο ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος όμως ακολουθεί θεραπευτική αγωγή θα βρίσκεται στην διάθεση του Πατρινού τεχνικού.
Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ΕΑΠ Λουξ είναι οι εξής: Μπόγιαν Γιορντάνοφ ,Μάριος Γκιούρδας, Κώστας Γκιρτζίκης, Μιχάλης Κόβατς, Γιώργος Παπάζογλου, , Μαρσέλο Σάκι, Μάρεκ Νοβότνι, Αντρέι Ζέκοφ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Ιωακειμίδης και Γιώργος Κιτσαντάς ενώ εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Νίκος Καραγκιόζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: