Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Xριστόπουλος: «Με την συμπαράσταση του κόσμου στους 4»


Στη τελική ευθεία ενόψει της συμμετοχής της στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ μπει πλέον η προετοιμασία της ομάδας της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (18.00) της Παρασκευής (30/1) θα υποδεχθεί τον Μίλωνα στον ένα από τους τέσσερις προημιτελικούς.

Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Το κύπελλο είναι μια τελείως ξεχωριστή διοργάνωση από το πρωτάθλημα, τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με τον Ηρακλή και πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Μίλωνα ο οποίος είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά και με την συμπαράσταση των φιλάθλων οι οποίοι ελπίζω να δώσουν βροντερό παρών, ελπίζω να το καταφέρουμε».

Οι «μελανόλευκοι» το απόγευμα της Πέμπτης θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Μίλωνα. Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ Γιώργος Χριστόπουλος ανακοινώσε την 12αδα της ΕΑΠ που απαρτίζεται από τους εξής: Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Μάριος Γκιούρδας, Κώστας Γκιρτζίκης, Μιχάλης Κόβατς, Γιώργος Παπάζογλου, Μαρσέλο Σάκι, Μάρεκ Νοβότνι, Αντρέι Ζέκοφ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Ιωακειμίδης και Γιώργος Κιτσαντάς, ενώ εκτός έμεινε ο Ν. Καραγκιόζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: