Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ηττα της ΕΑΠ Λουξ από τον Ηρακλή


Η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ τη Δευτέρα (26/1) δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά με αποτέλεσμα να γνώρισει εντός έδρας ήττα με 3-0 (25-20, 25-13, 25-19) από τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.


Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Βρεθήκαμε σε πολύ κακή ημέρα. Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε. Όλη την εβδομάδα μας προβλημάτισε ο τραυματισμός του Γιορντάνοφ ο όποιος αγωνίστηκε κανονικά και είμαι ικανοποιημένος από αυτόν αλλά δεν είμαι το ίδιο ικανοποιημένος από τους υποδοχείς μας, ήμασταν αδικαιολόγητοι, δεν επιτρέπεται να κάνουμε τόσα λάθη στο γήπεδο μας και δώσαμε το δικαίωμα στον Ηρακλή να επιβάλει το ρυθμό του. Κοιτάζουμε μπροστά το παιχνίδι και το παιχνίδι με τον Μίλωνα».

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Χρήστος Ιωακειμίδης, είπε: «Βρεθήκαμε σε πολύ κακή ημέρα, Κάναμε πολλά λάθη, τα περισσότερα θα έλεγα από κάθε άλλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή η εμφάνιση είναι μια κακή παρένθεση στην πορεία που κάνουμε φέτος και θα επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Πλέον αυτό που προέχει είναι να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις καθώς μπροστά μας έχουμε την Παρασκευή το παιχνίδι με τον Μίλωνα για το Κύπελλο Ελλάδος όπου θέλουμε νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού».

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Αρσενιάδης, είπε: «Κάναμε πολύ μεγάλο παιχνίδι, εμφάνιση Τσαμπιονς Λιγκ και δεν αφήσαμε την Πάτρα να πιάσει το ρυθμό της. Η Πάτρα δεν ήταν αυτή που είδαμε σήμερα, αξίζει πολλά παραπάνω και το έχει δείξει και στην Ευρώπη αφού τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το πρωτάθλημα είναι από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών και έχει πολύ δρόμο ακόμα».

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Γιορντάνοφ 11, Κόβατς 4, Παπάζογλου 4 (1 άσο), Ζέκοφ, Νοβότνι 6 (2 άσους), Σάκι 8, λίμπερο ο Δημητρακόπουλος με 50%, (Γκιρτζίκης, Λαμπρόπουλος, Γκιούρδας, Ιωακειμίδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Αρσενιάδης): Κράβαρικ 7 (1 άσο), Νίλσον 13 (5 άσους), Τίσερ 5 (1 άσο), Αχρεμ 9 (2 άσους), Κονσταντίνοφ 8, Σμαραγδής 7, λίμπερο ο Κουλιέρης με 52%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: