Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

volleyball players sexy calendar Η πιο "sexy" ομάδα βόλεϊ του... 2009!

Η πιο "sexy" ομάδα βόλεϊ του... 2009! - volleyball players sexy calendar (part 1)
Το ιταλικό γυναικείο βόλεϊ στην περιοχή του Μπασάνο (πόλη που βρίσκεται στην επαρχία της Βιτσέντζα) είναι ήδη έτοιμο να αποχαιρετήσει το 2008 και να μπει με τον πλέον δυναμικό και εμφατικό τρόπο στο 2009...

Και αυτό γιατί οι αθλήτριες της ομάδας Μπέρτι Άουντι (αγωνίζεται στην Serie C) αποφάσισαν να ποζάρουν, μετά από την πρωτοβουλία που πήραν για πρώτη φορά πέρυσι, για τις ανάγκες ένος άκρως αισθησιακού και σέξι ημερολογίου που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες ημέρες του 2009 και θα συνοδεύει τους τιφόζι για όλο το νέο έτος!

"Είναι ένας τρόπος για να εκφράσουμε την αθλητική μας θηλυκότητα, ένας τρόπος για να ενώσουμε το βόλεϊ με την θηλυκότητα", τόνισε με δηλωσεις της μία εκ των παικτριών της... σέξι ομάδας Τζόρτζια Φαβάρο, για να συνεχίσει:

"Ο σκοπός είναι πάντα να κάνουμε γνωστή την ομάδα σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, προσφέροντας κάτι το αδημοσίευτο και διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα αθλητικά ημερολόγια, που οι αθλητές φορούν στολές και φανέλες της ομάδας.

Η κάθεμια από εμάς ανακάλυψε έναν διαφορετικό ρόλο, εμπνευσμένη από την καθημερινή μας ζωή, με διάθεση να αστειευτεί και να παίξει με εμάς τις ίδιες και την θηλυκότητά μας. Είναι ένας τρόπος για να μεταδώσουμε το πάθος μας για το βόλεϊ και να γνωρίσουν όλοι το φανταστικό σπορ που ακολουθούμε".

Όσο για τους ρόλους που επέλεξαν να υποδυθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης οι παίκτριες της Μπέρνι Άουντι, αυτοί είναι ποικίλλοι: από γκάνγκστερ και γλυκιές νοσοκόμες μέχρι ανέμελες φοιτήτριες και "ιέρειες του σεξ"....











Δεν υπάρχουν σχόλια: