Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Ο Μπάεφ επέστρεψε στον Ηρακλή Liu Jo!



Ο Θοδωρής Μπάεφ μετά από 3.5 χρόνια επέστρεψε στον Ηρακλή Liu Jo, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση των κυανόλευκων και υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων:
«Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Θόδωρου Μπάεφ για την αγωνιστική σεζόν 2007-08. Ο έμπειρος ακραίος επιστρέφει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το 2005 το νταμπλ. Διοίκηση και παίκτης κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο Θοδωρής Μπάεφ επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε τις σεζόν 2001 έως 2005.
Το απόγευμα ο έμπειρος ακραίος βρέθηκε στη Μίκρα όπου και είχε την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή του Ηρακλή Κώστα Αρσενιάδη αλλά και με τους συμπαίκτες του.
Τον Θοδωρή Μπάεφ υποδέχτηκε σύσσωμη η διοίκηση του Ηρακλή που βρέθηκε στη Μίκρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση των κυανόλευκων μετά και τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Μπάεφ είπε: «Χαίρομαι που επέστρεψα στον Ηρακλή. Βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους. Με τους περισσότερους παίκτες, υπήρξαμε συμπαίκτες στο παρελθόν και η προσαρμογή μου θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη. Στόχος μου να παίζω καλά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: